МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
17.07.2017 , Проект „Странски експерти за домашни компании“(МИА/Ивана Батев)
Промоција на третиот јавен повик за проектот „Странски експерти за домашни компании“
Други галерии
Конфенција за новоформираниот Центар за вработување на лица со хендикеп
22.06.2017 13:01, Конфенција
Прва  Претходна  ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Следна  Последна
Архива
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември