МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
13.09.2017 , Воена делегација на националната гарда на Вермонт во посета на Македонија(МИА/Фросина Насковиќ)
Висока воена делегација на националната гарда на Вермонт (САД), предводена од Командантот на НГ на Вермонт, генерал-мајор Стивен Креј во посета на Република Македонија
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември