МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.10.2017 , Форум со граѓаните на Скопје(МИА)
Форум со граѓаните на Скопје, интерактивна дебата на граѓаните со претседателот на СДСМ Зоран Заев, кандидатот за градоначалник на Скопје Петре Шилегов и носителката на листата за советници, Билјана Секуловска - Габер
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември