МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.11.2017 , Случајна средба Али Ахмети - Вилма Трајковска (МИА/Ивана Батев)
При доаѓањето на првата седница на Собранието по локалните избори случајна средба на лидерот на ДУИ Али Ахмети со Вилма Трајковска, сопруга на поранешниот претседател Борис Трајковски.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември