МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.11.2017 , „Социјална отчетност за родова еднавкост“(МИА/Фросина Насковиќ)
Здружението за еманципација, солидарност и еднаквоста на жените и Здружението за унапредување на родовата еднавкост Акција Здруженска на брифинг со новинарите во рамки на проектот „Социјална отчетност за родова еднавкост“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември