МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
14.11.2017 , Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум(МИА)
Oбраќањe на вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев на панелот: „Македонија: Вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум: Градење мостови на Медитеранот“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември