МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.01.2018 , Иванов во посета на припадниците на АРМ во касарната „Чојлија“(МИА)
Претседателот на Република Македонија и врховен командант на вооружените сили, Ѓорге Иванов, придружуван од началникот на ГШ на АРМ, генерал-потполковник Методија Величковски во посета на припадниците на АРМ во касарната „Чојлија“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември