МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.02.2018 ,  ИПА проект - договор(МИА/Фросина Насковиќ)
Министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураки, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Душко Весковски потпишаа Договор за спроведување на ИПА проектот „Подобрување на инфраструктурата за отпадни води во градот Скопје“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември