МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
14.02.2018 , Заев на закројување на лозјата(МИА/Фросина Насковиќ)
Премиерот Зоран Заев и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски во посета на Кавадарци и Неготино по повод закројувањето на лозјата
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември