МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
22.02.2018 , Конференција „Медиумската писменост во Македонија“(МИА/Фросина Насковиќ)
Конференција на тема „Медиумската писменост во Македонија: Во или вон образованието“ во организција на Високата школа за новинарство и односи со јавноста, во партнерство со Институтот за различности од Лондон и дневниот весник „Нова Македонија“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември