МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.03.2018 , Прес на Анѓушев, Бектеши и Деспотовски(МИА/Дарко Попов)
Прес-конференција на заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за економија, Крешник Бектеши и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември