МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.03.2018 ,  Презентација на Питер Ендендајк(МИА/Фросина Насковиќ)
Презентација на Питер Ендендајк, колекционер на македонска музика од Холандија и изложба на фотографии направени од тројца Холанѓани во Охрид и Струга во текот на 70 години на дваесетиот век
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември