МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
17.04.2018 , Средба Шестак со Локвенец(МИА/Дарко Попов)
Делегација од Сенатот на Чешката Република, предводена од потпретседателот Јири Шестак, во официјална посета на Република Македонија на средба со Хари Локвенец, претседател на Комисијата за одбрана и безбедност на Собранието на Република Македонија и членовите
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември