МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
19.04.2018 , Прес-конференција(МИА/Дарко Попов)
Министерот Љупчо Николовски и раководителот на секторот за соработка на Делегацијата на ЕУ, Никола Бертолини, ќе одржаа прес-конференција за преземените активности за зајакнување на техничките капацитети на МЗШВ и на Aгенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември