МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
19.04.2018 , НУ Турски театар(МИА/Ивана Батев)
Министерот за култура Роберт Алаѓозовски заедно со министерот без ресор Аднан Ќахил и генералниот директор на Генералниот директорат на Државните театри на Република Турција Мустафа Курт ќе го посетат објектот на НУ Турски театар.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември