МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.08.2018 , Прес конференција во Владата(МИА)
Прес конференција за Планот за економски раст
Други галерии
 Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов со прес-конференција во паркот во населбата Ѓорче Петров
14.08.2018 12:25, Прес - Шилегов
Прес-конференција на Фестивалот на креативен документарен филм „МакеДокс“
14.08.2018 12:31, МакеДокс
Прес - Струшки вечери на поезијата
15.08.2018 11:40, Прес - СВП
Криволак - тренинг активност на Армијата на САД
15.08.2018 12:31, Криволак
Продолжува судењето за „Титаник“
16.08.2018 11:28, Титаник
Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  Следна  Последна
Архива
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември