МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
04.09.2018 , Aкцелератори за млади(МИА/Дарко Попов)
Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, директорот на Светска Банка за Македонија и за Косово Марко Мантованели и директорот на Фондот за иновации Јован Деспотовски ќе присуствуваат на потпишувањето договори за финансиска поддршка за отворање бизнис акцелератори за млади.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември