МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
05.09.2018 , Средба МВР и „Цивил-Центар за слобода“(МИА/Ивана Батев)
Работна средба на тема „Превенција од насилниот екстремизам“ меѓу министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и претставници на невладината организација „Цивил-Центар за слобода“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември