МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
06.09.2018 ,  Улица Столтенбергова(МИА/Фросина Насковиќ)
Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов и Столтенберг на свеченоста по повод иницијативата за именување на една од градските улици во чест на Торвалд Столтенберг, кој е почесен граѓанин на Скопје
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември