МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
12.09.2018 ,  Прес-конференција за „Браќа Манаки“(МИА/Дарко Попов)
Прес-конференција за 39. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“