МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
12.09.2018 , МНР на Холандија Стеф Блок во Македонија(МИА/Ивана Батев)
МНР на Холандија Стеф Блок во официјална посета на Македонија, на средба со МНР Никола Димитров