МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
12.09.2018 , МНР на Холандија Стеф Блок во Македонија(МИА/Ивана Батев)
МНР на Холандија Стеф Блок во официјална посета на Македонија, на средба со МНР Никола Димитров
Други галерии
Конфенција за новоформираниот Центар за вработување на лица со хендикеп
22.06.2017 13:01, Конфенција
Прва  Претходна  ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Следна  Последна
Архива
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември