МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
12.09.2018 ,  Бујар Османи - Стеф Блок (МИА/Фросина Насковиќ)
средба на вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи со министерот за надворешни работи на Холандија Стеф Блок
Други галерии
Конфенција за новоформираниот Центар за вработување на лица со хендикеп
22.06.2017 13:01, Конфенција
Прва  Претходна  ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Следна  Последна
Архива
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември