МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
12.09.2018 ,  Бујар Османи - Стеф Блок (МИА/Фросина Насковиќ)
средба на вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи со министерот за надворешни работи на Холандија Стеф Блок