МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
18.09.2018 , Крводарителска акција во Амбасадата на САД(МИА/Фросина Насковиќ)
Амбасадорот Џес Бејли и генералниот секретар на Црвениот крст, Саит Саити, го одбележаа Националниот ден на служба и сеќавање со крводарителска акција и акција за собирање на прехранбени продукти и облека.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември