• A-
  • A
  • A+
четврток, 20 септември 2018, 

МИА Јавни набавки - 2013 година

 

14. 21.11.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на патничко моторно возило по пат на финансиски лизинг бр.14-11/2013

13. 07.10.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на адвокатски услуги бр.13-10/2013

12. 03.10.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на потрошен канцелариски материјал бр.12-10/2013

11. 27.09.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка -изработка и одржување на софтвер за уредување на вести и содржини бр.11-09/2013

10. 13.09.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на весници и списанија бр.10-09/2013

9. 15.07.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за такси превоз бр.9-07/2013

8. 03.07.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на средства за хигиена бр.8-07/2013

7. 18.06.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за хостирање на виртуелна инфраструктура од серверски оператор бр.7-06/2013

6. 31.05.2013 - Тендерска документација по оглас за набавка на услуги од авторска агенција бр.6-05/2013

5. 30.04.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за фиксна телефонија бр.5-04/2013

4. 24.04.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за податочно поврзување бр.4-04/2013

3. 15.02.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка накниговодствени услуги бр.3-02/2013

2. 14.02.2013 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга – избор на овластен ревизор за ревизија на годишната сметка и целокупното материјално финансиско работење на АД „МИА“ – Скопје за 2012 година бр.2-02/2013

1. 05.02.2013 - Отворена постапка за доделување на договор за јавна набавка на услуга за мобилна телефонија бр.1-02/2013

Мозаик

Обожаватели на Принс бараат истрага за неговата смрт

Илјадници обожаватели на американскиот музичар При...

Објавена првата слика од новиот Џокер

Режисерот Тод Филипс на Инстаграм ја објави првата...

Експерти: Вештачката интелигенција ќе ни овозможи комуникација со животните

Желбата за зборување со животните тлее во многумин...

На Месечината има погребан човек

На Месечината има многу „ѓубре“ од луѓето што ја п...

Папата Франциско: Сексот е голем дар од Бога

Папата Франциско им порача на младите Французи дек...