МИА Јавни набавки - 2015

ЗАВРШЕНИ ПОСТАПКИ

12. 04.11.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на потрошен канцелариски материјал бр. 13-10/2015

11. 03.09.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за такси превоз бр. 12-07/2015

10. 14.07.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на гориво за моторни возила бр. 11-07/2015

9. 27.05.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуги од авторска агенција бр.10-05/2015

8. 08.06.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на средства за хигиена бр.9-05/2015

7. 07.05.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуги од акредитирано сертификационо тело за ресертификација на интегрираниот систем за менаџмент со квалитет, заштита на животна средина и безбедност и здравје при работа бр.4-03/2015

6. 29.04.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за фиксна телефонија бр.8-04/2015

5. 23.04.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за податочно поврзување (интернет) бр.7-04/2015

4. 20.04.2015 - Отворена  постапка за доделување на договор за јавна набавка на услуга за мобилна телефонија бр.6-04/2015

3. 06.03.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за мобилна телефонија бр.3-02/2015

2. 04.02.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на сметководствени услуги бр.2-02/2015

1. 14.01.2015 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга - Ревизија на Годишната сметка и Финансиските извештаи на АД “МИА“ за 2014 година бр.1-01/2015


МИА Јавни набавки - 2014 година

МИА Јавни набавки - 2013 година

Мозаик

„Хет трик“: Фудбалер за само шест недели доби деца од три жени

Напаѓачот на англискиот фудбалски клуб Стоук Сити,...

Доделена „Алтернативната Нобелова награда"

Наградата „Правилно живеење", позната и како „Алте...

Тревога во Бакингемската палата поради приврзок за клучеви

Мажот кој вчера беше уапсен кај Бакингемската пала...

Многу мажи по сексот чувствуваат емотивна празнина

Дури 40 отсто од мажите по сексот чувствуваат емот...

НАСА откри две нови планети

Само пет месеци по поставувањето во земјината орби...