• A-
  • A
  • A+
E hënë, 18 Qershor 2018, 

Kulture

Studim nënujor i lokalitetit Gjiri i eshtrave në Gradishte

Studim nënujor i lokalitetit Gjiri i eshtrave në Gradishte

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Drejtoria për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore (DMTK) dhe Qendra pë... më tepër...

 
Ekspozitë e veprave nga Galeria qytetare artistike e Sofjes

Ekspozitë e veprave nga Galeria qytetare artistike e Sofjes

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Bashkëpunimi ndërkombëtar i Galerisë kombëtare të Maqedonisë me insti... më tepër...

Projeksion i "Pluhurit" në Kinotekë si përshëndetje e fundit për doajenin Salaetin Bilall

Projeksion i "Pluhurit" në Kinotekë si përshëndetje e fundit për doajenin Salaetin Bilall

Shkup, 11 qershor 2018 (MIA) - Në Kinotekën e Maqedonisë sonte do të shfaqet filmi "Pluhuri" nga Mil... më tepër...

Panair vere të librit

Panair vere të librit

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Panairi vere i librit prej sot e deri më 13 qershor do të mbahet në Sh... më tepër...

Ekspozitë e artit digjital nga autori amerikan Kervin Kendel Uiliamson

Ekspozitë e artit digjital nga autori amerikan Kervin Kendel Uiliamson

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Në Konceptin 37 sonte në orën 20.30 do të hapet ekspozita e artit digj... më tepër...

Festivali i gjashtë Skopje Strit në Parkun e Qytetit

Festivali i gjashtë Skopje Strit në Parkun e Qytetit

Shkup, 8 qershor 2018 2018 (MIA) - Në Parkun e qytetit pasdite nga ora 17 do të fillojë Festivali i ... më tepër...

Shou i rrugës "Baskerfest" në disa komuna prej nesër deri më 24 qershor

Shou i rrugës "Baskerfest" në disa komuna prej nesër deri më 24 qershor

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Festivali i artistëve të rrugës "Baskerfest" tradicionalisht do të mba... më tepër...

Koncert i  xhaz-muzikantit Femi Kuti me Filarmoninë në Parkun e Qytetit

Koncert i xhaz-muzikantit Femi Kuti me Filarmoninë në Parkun e Qytetit

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Filarmonia e Maqedonisë sonte nga ora 21 në Parkun e Qytetit do të mba... më tepër...

Yje botërore të muzikës rok dhe elektronike në SKOPJE CALLING 2018

Yje botërore të muzikës rok dhe elektronike në SKOPJE CALLING 2018

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Rok bende të njohura botërore Teksas, Morçiba dhe atraksioni francez N... më tepër...

Yjet botërore të rokut dhe muzikës elektronike në SKOPJE CALLING 2018

Yjet botërore të rokut dhe muzikës elektronike në SKOPJE CALLING 2018

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Grupet e njohura të rokut Teksas, Morçiba dhe atraksioni francez  Nuve... më tepër...

Në Panairin e 20-të të librit në Prishtinë 100 botues shqiptarë

Në Panairin e 20-të të librit në Prishtinë 100 botues shqiptarë

Prishtinë, 6 qershor 2018 (MIA) -  Edicioni i 20-të i panairit të librit, i çelur mbrëmjen e djeshme... më tepër...

Takim në Ohër për masat nga vendimi i UNESKO-s

Takim në Ohër për masat nga vendimi i UNESKO-s

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Në Ohër sot do të mbahet takim për zbatimin e aksioneve dhe masave sip... më tepër...

Fillon "Skopje sinema siti", 15 filma deri më 10 qershor

Fillon "Skopje sinema siti", 15 filma deri më 10 qershor

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Muzika dhe shfaqja e saj filmike është në fokusin e programit të festi... më tepër...

Bejli: Tërheqja e publikut kërkon kreativitet dhe planifikim strategjik

Bejli: Tërheqja e publikut kërkon kreativitet dhe planifikim strategjik

Shkup, 5 qershor 2018 (MIA) - Duhet të kërkoni mënyra kreative për ta përfituar publikun, të keni pr... më tepër...

Umu Sangare e përmbyll OFFest-in e 17-të

Umu Sangare e përmbyll OFFest-in e 17-të

Shkup, 5 qershor 2018 (MIA) - Umu Sangare, këngëtarja më e njohur afrikane, e cila vjen nga Mali, so... më tepër...

Asaf Ademi e mori funksionin ministër i Kulturës nga Allagjozovski

Asaf Ademi e mori funksionin ministër i Kulturës nga Allagjozovski

Shkup, 4 qershor 2018 (MIA) - Do të jem ministër për të gjithë pa dallim të përkatësisë së tyre etni... më tepër...

Muzikantë nga India, Franca dhe Italia sonte në OFFest

Muzikantë nga India, Franca dhe Italia sonte në OFFest

Shkup, 3 qershor 2018 (MIA) - Në Ditën e parafundit të edicionit të 17-të të festivalit OFFest, sont... më tepër...