Biznes

Zaev mori pjesë në fillimin e ndërtimit të objektit të ri banesoro-afarist Garden Resdiens In

Zaev mori pjesë në fillimin e ndërtimit të objektit të ri banesoro-afarist Garden Resdiens In

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev sot mori pjesë në fillimin e ndërtimit të obj... më tepër...

 
Tevdovski: BE-ja  investon në projekte për përmirësim të shërbimeve në komunat

Tevdovski: BE-ja investon në projekte për përmirësim të shërbimeve në komunat

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Komunat duhet të investojnë që qytetarët të marrin shërbime më të mir... më tepër...

Angjushev: Deri më 30 shtator do të jetë gati pakoja tepricë teknologjike në "Eurokompozit"

Angjushev: Deri më 30 shtator do të jetë gati pakoja tepricë teknologjike në "Eurokompozit"

Prilep, 24 shtator 2018 (MIA) - Deri në fund të muajit, deri më 30 shtator, do të shpallen teprica t... më tepër...

Rajoni juglindor me pjesëmarrje më të madhe të bruto vlerës së shtuar në bujqësi

Rajoni juglindor me pjesëmarrje më të madhe të bruto vlerës së shtuar në bujqësi

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Pjesëmarrje më të madhe  në krijimin e bruto vlerës së shtuar në bujq... më tepër...

Po modernizohet trafostacioni "Dubrovë", investimi 4,6 milionë euro

Po modernizohet trafostacioni "Dubrovë", investimi 4,6 milionë euro

Negotinë, 24 shtator 2018 (MIA) - MEPSO filloi me modernizimin e stacionit transformator "Dubrovë" ,... më tepër...

Forum "Si të përmirësohet mjedisi i biznesit në Maqedoni"

Forum "Si të përmirësohet mjedisi i biznesit në Maqedoni"

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Forum me temë "Si të përmirësohet mjedisi i biznesit në Maqedoni - nd... më tepër...

Nikollovski: Me hyrjen në NATO dhe BE bujqit e rinj do të fitojnë mbështetje më të madhe financiare

Nikollovski: Me hyrjen në NATO dhe BE bujqit e rinj do të fitojnë mbështetje më të madhe financiare

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Të rinjtë janë e ardhmja jonë, ata të cilët duhet të jenë shtytës të ... më tepër...

Tevdovski: Me hyrjen në BE dhe në NATO pagat do të rriten

Tevdovski: Me hyrjen në BE dhe në NATO pagat do të rriten

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Rritja e pagave dhe projektet për zhvillim lokal ishin një prej temav... më tepër...

Bekteshi-Ahmetaj: One Stop Shop do ta avancojë bashkëpunimin ekonomik

Bekteshi-Ahmetaj: One Stop Shop do ta avancojë bashkëpunimin ekonomik

Tiranë, 21 shtator 2018 (MIA) - Implementimi sa më i shpejtë i projektit për menaxhim të përbashkët ... më tepër...

Konferencë: Gratë jo mjaft të përfaqësuara në pozitat udhëheqëse

Konferencë: Gratë jo mjaft të përfaqësuara në pozitat udhëheqëse

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Mbi 60 profesionistë nga Maqedonia, Shqipëria, Holanda dhe Kosova mar... më tepër...

Marrëveshje për bashkëfinancim të granteve për bashkëpunim ndërkufitar midis Maqedonisë dhe Greqisë

Marrëveshje për bashkëfinancim të granteve për bashkëpunim ndërkufitar midis Maqedonisë dhe Greqisë

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Në Qeveri sot u nënshkruan marrëveshje për bashkëfinancim kombëtar të... më tepër...

Përmirësim i korridorit transportues evropian me 10 milionë euro kredi

Përmirësim i korridorit transportues evropian me 10 milionë euro kredi

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Me 10 milionë euro kredi nga Banka evropiane për ripërtëritje dhe zhv... më tepër...

Tevdovski mbështet zgjidhjen që pensionistët të mos shkojnë për regjistrin në DAP

Tevdovski mbështet zgjidhjen që pensionistët të mos shkojnë për regjistrin në DAP

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Financave, Dragan Tevdovski sot deklaroi se e mbështetë gj... më tepër...

Tregjet në Evropë të hapura për produktet maqedonase, mungojnë standarde evropiane

Tregjet në Evropë të hapura për produktet maqedonase, mungojnë standarde evropiane

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Tregjet në Evropë nuk kanë pengesa për të importuar produktet maqedon... më tepër...

Nikollovski: Me hyrjen në NATO dhe BE, vera e Maqedonisë fiton etikë evropiane dhe plasman të sigurtë

Nikollovski: Me hyrjen në NATO dhe BE, vera e Maqedonisë fiton etikë evropiane dhe plasman të sigurtë

Kavadar, 20 shtator 2018 (MIA) - Me hyrjen në NATO dhe Bashkimin Evropian, vera e jonë fiton etikë e... më tepër...

Piperi i kuq djegës, vera "Stanushina" dhe drekë tradicionale nga Maqedonia në "Terra Madre" në Torino

Piperi i kuq djegës, vera "Stanushina" dhe drekë tradicionale nga Maqedonia në "Terra Madre" në Torino

Shkup, 19 shtator 2018 (MIA) - Presidiumet Reçel nga fiku i egër, piperi i kuq djegës,  vera "Stanus... më tepër...

ISHB: Orizi nuk është i modifikuar gjenetikisht

ISHB: Orizi nuk është i modifikuar gjenetikisht

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Orizi i Koçanit nuk është i modifikuar gjenetikisht, kanë treguar sup... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...