• A-
  • A
  • A+
E hënë, 20 Gusht 2018, 

Paralajmërime

MIA Paralajmërime - Botë

MIA Paralajmërime - Botë

21 gusht 2018 Bruksel - Takim i ministrit britanik për Bregzit Dominik Rab me kryenegociatorin, ... më tepër...

 
MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

21 gusht 2018  Koçanë - Ministra e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska do ta vizitojë kopsh... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

20 gusht 2018 Shkup - Mbledhje e Komisionit kuvendor për çështje ekonomike. (salla 4/11:00) Shkup ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Botë

MIA Paralajmërime - Botë

20 gusht 2018 (MIA) Athinë - Greqia tetë vite pas krizës ekonomike del nga programi për shpëtim. V... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

19 gusht 2018  Shkup - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska dhe drejtoresha e Agje... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

18 gusht 2018 Shkup - Konferencë për shtyp e Sindikatës së pavarur për arsim dhe shkencë. (Para ndë... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

17 gusht 2018 Shkup - Solemn qendror me rastin e 18 Gushtit -  Ditës së Armatës së Republikës së Ma... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

17 gusht 2018 Shkup - Me rastin e 18 Gushtit - Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë, nga an... më tepër...

MIA Paralajmërime - Botë

MIA Paralajmërime - Botë

17 gusht 2018 Lubjanë - Parlamenti i Sllovenisë voton për emërimin e Marijan Sharac në funksionin e... më tepër...

MIA Paralajmërime-Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime-Maqedoni (PLT)

16 gusht 2018    Shkup - Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes Radmila Shekerinska dhe she... më tepër...

MIA Paralajmërime-Maqedoni

MIA Paralajmërime-Maqedoni

16 gusht 2018    Shkup - Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes Radmila Shekerinska dhe she... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

16 gusht 2018 (MIA) Tokio - Qeveria japoneze do të kumtojë treguesit ekonomik për korrikun. ### më tepër...

MIA Paralajmërime-Maqedoni

MIA Paralajmërime-Maqedoni

16 gusht 2018    Shkup - Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes Radmila Shekerinska dhe she... më tepër...

MIA  Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

15 gusht 2018 Krivollak - Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska së bashku me zëvendësambasado... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

15 gusht 2018 Krivollak - Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska së bashku me zëvendësambasado... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

14 gusht 2018 Shkup - Drejtori i Drejtorisë së Doganave Gjoko Tanasoski në takim me gazetarët do të... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

14 gusht 2018 Islamabad - Imran Kan pritet zyrtarisht të inaugurohet si kryeministër i ri i Pakist... më tepër...

Mozaik

Në Gjermani ka rënë breshëri më i madh i regjistruar deri tani në Evropë

Breshëri më i madh që dikur ka rënë në Evropë, ësh...

Një fëmijë dyvjeçar pi nga 40 cigare në ditë

Një dyvjeçar nga Indonezia është bërë i varur nga ...

NASA më në fund e lansoi sondën solare "Parker" (VIDEO)

Pas disa anulimeve, Aeronautika Kombëtare Amerikan...

Majkëll Mur: Tramp është presidenti i fundit

Regjisori amerikan Majkëll Mur publikoi trajler pë...

Destinacione nga Japonia deri në Norvegji në të cilat është e ndaluar të vdesësh

Ndoshta mendoni se ligjet e logjikës dhe fizikës n...