• A-
  • A
  • A+
E premte, 20 Korrik 2018, 

Maqedoni

Kallëzim penal kundër tre të punësuarve në Kadastër dhe një gjeodezisti

Kallëzim penal kundër tre të punësuarve në Kadastër dhe një gjeodezisti

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Drejtoria për Polici financiare deri te Prokuroria Themelore Publike d... më tepër...

 
Orban përmes letrës Zaevit ia uroi marrëveshjen me Greqinë, vendimin për negociata me BE-në dhe ftesën nga NATO

Orban përmes letrës Zaevit ia uroi marrëveshjen me Greqinë, vendimin për negociata me BE-në dhe ftesën nga NATO

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Hungarisë, Viktor Orban deri te kabineti i krye... më tepër...

Nuhoxhiq: Anëtarësimi në NATO, krahas garancave të sigurisë, sjellë edhe benefit të madh ekonomik (video)

Nuhoxhiq: Anëtarësimi në NATO, krahas garancave të sigurisë, sjellë edhe benefit të madh ekonomik (video)

Ohër, 20 korrik 2018 (MIA) - Maqedonia me inkuadrimin në NATO, krahas garancave të sigurisë, do të k... më tepër...

Komisioni për Çështje Evropiane në pushim deri në orën 17:30

Komisioni për Çështje Evropiane në pushim deri në orën 17:30

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Komisioni Kuvendor për Çështje Evropiane me kërkesë të koordinatorit t... më tepër...

Nota mesatare nga matura shtetërore në afatin e qershorit 3.42 (PLT)

Nota mesatare nga matura shtetërore në afatin e qershorit 3.42 (PLT)

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Nota e përgjithshme mesatare nga provimet për të gjitha lëndët nga mat... më tepër...

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Nëse vendosim kundër masa, puna do të eskalojë në drejtim të keq dhe m... më tepër...

Përfundoi rikonstruksioni i akseve të rrugës Strumicë-Berovë

Përfundoi rikonstruksioni i akseve të rrugës Strumicë-Berovë

Strumicë, 20 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot publikoi s... më tepër...

Prokurori Bubevski e përshëndet vendimin për konfiskimin e pronës për "Trust"

Prokurori Bubevski e përshëndet vendimin për konfiskimin e pronës për "Trust"

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Prokurori i PSP-së, Gavrill Bubevski ka thënë se është i kënaqur nga a... më tepër...

Prefekti i Lubjanës për vizitë në Shkup

Prefekti i Lubjanës për vizitë në Shkup

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Kryeministri, Zoran Zaev dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shil... më tepër...

Nota mesatare nga matura shtetërore në afatin e qershorit 3.42

Nota mesatare nga matura shtetërore në afatin e qershorit 3.42

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Nota e përgjithshme mesatare nga provimet për të gjitha lëndët nga mat... më tepër...

Gjashtë vite burg për Koçanin në "Trust", për Aviroviqin tre, ndërsa Vatiq lirohet nga akuza (video)

Gjashtë vite burg për Koçanin në "Trust", për Aviroviqin tre, ndërsa Vatiq lirohet nga akuza (video)

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Biznesmeni  Sead Koçan sot në Gjykatën Penale  Shkup është dënuar me g... më tepër...

Policia zbuloi 44 emigrantë në një kamion në autostradën Gjevgjeli-Shkup

Policia zbuloi 44 emigrantë në një kamion në autostradën Gjevgjeli-Shkup

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Policia në një kamion afër tunelit të parë në drejtimin Gjevgjeli-Shku... më tepër...

Zhelina organizon Festivalin e trashëgimisë kulturore

Zhelina organizon Festivalin e trashëgimisë kulturore

Zhelinë, 20 korrik 2018 (MIA) - Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje dhe me qëllim të k... më tepër...

VMRO-DPMNE: Nuk kërkojmë dhe nuk bisedojmë për amnisti, për këtë përgënjeshtrimi më i mirë do të jetë koha

VMRO-DPMNE: Nuk kërkojmë dhe nuk bisedojmë për amnisti, për këtë përgënjeshtrimi më i mirë do të jetë koha

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Absolutisht  është e pasaktë që VMRO-DPMNE-ja kërkon dhe bisedon për n... më tepër...

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Nëse vendosim kundër masa, puna do të eskalojë në drejtim të keq dhe m... më tepër...

Ministri Spasovski në Ohër u takua me ministrin e Punëve të Brendshme të Malit të Zi, Nuhoxhiq

Ministri Spasovski në Ohër u takua me ministrin e Punëve të Brendshme të Malit të Zi, Nuhoxhiq

Ohër, 20 korrik 2018 (MIA) - Marrëdhëniet miqësore dhe relacionet e vendosura mes Maqedonisë dhe Mal... më tepër...

Martina, Adelina, Nikolla dhe Antonio fituan jetë të re, hapet Shtëpi e vogël grupore në Timjanik

Martina, Adelina, Nikolla dhe Antonio fituan jetë të re, hapet Shtëpi e vogël grupore në Timjanik

Begotinë, 20 korrik 2018 (MIA) - Martina, Adelina, Nikolla dhe Antonio, katër fëmijë me aftësi të ku... më tepër...