Ekologji

Konferencë për menaxhimin e mbeturinave në Pollog

Konferencë për menaxhimin e mbeturinave në Pollog

Tetovë, 24 shtator 2018 (MIA) - Standardizimi i deponisë rajonale Rusino në mënyrë që atje në përput... më tepër...

 
Projekt për përmirësimin e menaxhimit me mbeturinat e forta në rajonin e Pollogut

Projekt për përmirësimin e menaxhimit me mbeturinat e forta në rajonin e Pollogut

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Ministrat e Mjedisit Jjetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe të Pusht... më tepër...

Debat për ndikimin e projektit për gazifikim ndaj mjedisit jetësor

Debat për ndikimin e projektit për gazifikim ndaj mjedisit jetësor

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Debat publik për ndikimin e projektit "Sistemi kombëtar i gazifikimit... më tepër...

"Eko svest" kyçet në shënimin e Javës evropiane të mobilitetit 2018

"Eko svest" kyçet në shënimin e Javës evropiane të mobilitetit 2018

Shkup, 17 shtator 2018 (MIA) - Qendra për hulumtime dhe informim për mjedis jetësor "Eko svest" edhe... më tepër...

Aksion "Maqedonia pa mbeturina"

Aksion "Maqedonia pa mbeturina"

Shkup, 15 shtator 2018 (MIA) - Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpuni... më tepër...

Dakordohet projekt për shfrytëzimin e teknologjive bërthamore për identifikimin e burimeve të ndotjes së ajrit

Dakordohet projekt për shfrytëzimin e teknologjive bërthamore për identifikimin e burimeve të ndotjes së ajrit

Shkup, 13 shtator 2018 (MIA) - Zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Jani ... më tepër...

Sera: Jam i sigurtë se do të bëheni anëtare e barabartë e BE-së

Sera: Jam i sigurtë se do të bëheni anëtare e barabartë e BE-së

Shkup, 4 shtator 2018 (MIA) - Data është vështirë të parashihet, por jam i sigurtë se Republika e Ma... më tepër...

Organizata "E dua Vodnon" kërkon takime me përgjegjësit për ndërtimin e gazsjellësit  nëpër Park pyllin Vodno

Organizata "E dua Vodnon" kërkon takime me përgjegjësit për ndërtimin e gazsjellësit nëpër Park pyllin Vodno

Shkup, 30 gusht 2018 (MIA) - Organizata qytetare "E dua Vodnon" kërkon debat me drejtorin e REM, kry... më tepër...

Kontrollet e jashtëzakonshme inspektuese nuk kanë konstatuar ndotje në Gazi Babë

Kontrollet e jashtëzakonshme inspektuese nuk kanë konstatuar ndotje në Gazi Babë

Shkup, 22 gusht 2018 (MIA) - Inspektorati shtetëror për Mjedis Jetësor pas raporteve dhe informatave... më tepër...

Ndotja nga furra në "Drislla" nuk i tejkalon vlerat mesatare

Ndotja nga furra në "Drislla" nuk i tejkalon vlerat mesatare

Shkup, 27 korrik 2018 (MIA) - Substancat ndotëse në ajër nga furra për djegien e mbeturinave mjekëso... më tepër...

Mjete për 15 komuna për menaxhim me ujërat

Mjete për 15 komuna për menaxhim me ujërat

Shkup, 25 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki ... më tepër...

Maqedonia kyçet në angazhimet evropiane për tranzicion drejtë ekonomisë qarkulluese

Maqedonia kyçet në angazhimet evropiane për tranzicion drejtë ekonomisë qarkulluese

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Jani Ma... më tepër...

MBPEU: Koncesionet e reja garantojnë mbrojtjen e peshqve në ujërat e peshkimit

MBPEU: Koncesionet e reja garantojnë mbrojtjen e peshqve në ujërat e peshkimit

Shkup, 18 korrik 2018 (MIA) - Qeveria në seancën e djeshme mori vendim për fillimin e procedurave pë... më tepër...

Radovishi do të bëhet me stacion filtrimi për ujërat e zeza

Radovishi do të bëhet me stacion filtrimi për ujërat e zeza

Radovish, 18 korrik 2-18 (MIA) - Në Komunën e Radovisihit sot do të lëshohet në përdorim stacioni i ... më tepër...

"REK Bitolla" deri në tetor të viti të ardhshëm duhet të marrë leje të integruar A

"REK Bitolla" deri në tetor të viti të ardhshëm duhet të marrë leje të integruar A

Manastir, 16 korrik 2018 (MIA) - Deri në fund të kësaj jave do të përgatitet propozimi i Ministrisë ... më tepër...

Komuna e Strugës e siguron deponinë nga djegia

Komuna e Strugës e siguron deponinë nga djegia

Strugë, 16 korrik 2018 (MIA) - Komuna e Strugës po i ndërmerr të gjithë masat për sigurim të deponis... më tepër...

MMJP: Banka Botërore është duke përgatitur raund të ri të ndihmës katërvjeçare për Maqedoninë

MMJP: Banka Botërore është duke përgatitur raund të ri të ndihmës katërvjeçare për Maqedoninë

Shkup, 6 korrik 2018 (MIA) - Banka Botërore është duke përgatitur raund të ri të ndihmës partnere pë... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...