Shëndetësi

Filipçe: Do të vendosim ekipe mobile sipas modelit shëndetësor evropian bashkëkohor

Filipçe: Do të vendosim ekipe mobile sipas modelit shëndetësor evropian bashkëkohor

Gjevgjeli, 25 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe sot realizoi vizitë në Bog... më tepër...

 
Dy automjete të reja për transport interklinik të pacientëve në kompleksin e klinikave "Nënë Tereza"

Dy automjete të reja për transport interklinik të pacientëve në kompleksin e klinikave "Nënë Tereza"

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Dy automjete të reja në mënyrë speciale të pajisura, të klimatizuara ... më tepër...

Filloi trajnimi për zbatimin e standardeve për trajtim e të varurve nga droga me mbështetjen e UNOCD-së

Filloi trajnimi për zbatimin e standardeve për trajtim e të varurve nga droga me mbështetjen e UNOCD-së

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Zbatimi i standardeve ndërkombëtare për trajtimin e të varurve nga dr... më tepër...

Shënohet Dita Ndërkombëtare e të prekurve nga Leucemia kronike mieloike

Shënohet Dita Ndërkombëtare e të prekurve nga Leucemia kronike mieloike

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Shumica e ilaçeve të cilat njihen në botë janë siguruar për pacientët... më tepër...

Trajnime për uljen e vdekshmërisë së lehonave dhe foshnjeve

Trajnime për uljen e vdekshmërisë së lehonave dhe foshnjeve

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Në Klinikën universitare për gjinekologji dhe obstetrikë sot fillon r... më tepër...

Neurokirurgjia e hap Repartin për kujdes intensiv

Neurokirurgjia e hap Repartin për kujdes intensiv

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Klinika Universitare për Neurokirurgji sot do ta hap Repartin për kuj... më tepër...

MSH: Në tetor pagesa e kompensimit në para për mjekët në specializimin privat

MSH: Në tetor pagesa e kompensimit në para për mjekët në specializimin privat

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë kumtoi se Bordi Drejtues i Fondit për Siguri... më tepër...

Çrregullimet mentale vazhdimisht në rritje, me strategji të re do të vendosen ilaçe bashkëkohore

Çrregullimet mentale vazhdimisht në rritje, me strategji të re do të vendosen ilaçe bashkëkohore

Shkup, 19 shtator 2018 (MIA) - Numri i pacientëve me çrregullime mentale është vazhdimisht në rritje... më tepër...

Klinika e Fëmijëve mori donacion aparate për ventilim mekanik në kushte shtëpie

Klinika e Fëmijëve mori donacion aparate për ventilim mekanik në kushte shtëpie

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Aparate për ventilim mekanik në kushte shtëpie mori sot si donacion K... më tepër...

Donacion i aparateve për frymëmarrje për Klinikën e Fëmijëve Shkup

Donacion i aparateve për frymëmarrje për Klinikën e Fëmijëve Shkup

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Donacion i aparateve mjekësore - ventilatorë për përdorim shtëpiak të... më tepër...

Paralajmërohet ndërtimi i shtëpisë së re shëndetësore në suaza të Spitalit të përgjithshëm në Ohër

Paralajmërohet ndërtimi i shtëpisë së re shëndetësore në suaza të Spitalit të përgjithshëm në Ohër

Ohër, 14 shtator 2018 (MIA) - Ohri duhet të bëhet me shtëpi tërësisht të re shëndetësore, të ndërtua... më tepër...

Spitali i Strugës mori donacion nga vëllezërit Asani

Spitali i Strugës mori donacion nga vëllezërit Asani

Strugë, 13 shtator 2018 (MIA) - Spitali i Përgjithshëm i Strugës sot mori donacion prej rreth 1.000 ... më tepër...

Kanceri nuk është i pashërueshëm - konferencë motivuese me persona të shëruar

Kanceri nuk është i pashërueshëm - konferencë motivuese me persona të shëruar

Strugë, 12 shtator 2018 (MIA) - Kanceri është sëmundje shëruese. Pas betejës së vështirë, jeta vazhd... më tepër...

Të bashkohet  kartoni jeshil me policën për auto-përgjegjësi para harmonizimit të ligjdhënies

Të bashkohet kartoni jeshil me policën për auto-përgjegjësi para harmonizimit të ligjdhënies

Shkup, 10 shtator 2018 (MIA) - Maqedonia duhet ta harmonizojë rregulloren ligjore me direktivat e BE... më tepër...

Zaev: Atë që e ofron sektori i ri në IPSH "8 Shtatori" i ngjan kushteve të qendrave të mëdha mjekësore nëpër Evropë

Zaev: Atë që e ofron sektori i ri në IPSH "8 Shtatori" i ngjan kushteve të qendrave të mëdha mjekësore nëpër Evropë

Shkup, 7 shtator 2018 (MIA) - Atë qe e ofron sektori i ri për traumatoligji në IPSH SPQ "8 Shtatori"... më tepër...

KE e Odës mjekësore e pakënaqur nga rritja e pagave në shëndetësi

KE e Odës mjekësore e pakënaqur nga rritja e pagave në shëndetësi

Shkup, 6 shtator 2018 (MIA) - Këshilli ekzekutiv (KE) i Odës mjekësore të Maqedonisë (OMM) mendon se... më tepër...

Prezantim i vendimeve nga konkursi për objekt të ri të Klinikës për sëmundje kirurgjike

Prezantim i vendimeve nga konkursi për objekt të ri të Klinikës për sëmundje kirurgjike

Shkup, 6 shtator 2018 (MIA) - Zgjidhjet ideore që morën pjesë në konkursin për projekt ideor për obj... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...