• A-
  • A
  • A+
E premte, 20 Korrik 2018, 

Politika e jashtme

Butaris: Meritojnë lëvdata përpjekjet e dy vendeve për gjetjen e zgjidhjeve për emrin

Butaris: Meritojnë lëvdata përpjekjet e dy vendeve për gjetjen e zgjidhjeve për emrin

Athinë, 20 korrik 2018 (MIA) - Duket se për herë të parë, dy vendet, dëshironin që të zgjidhet probl... më tepër...

 
Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Nëse vendosim kundër masa, puna do të eskalojë në drejtim të keq dhe m... më tepër...

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Dimitrov nga Prishtina: Nuk mundet një masë të jetë e mirë për Kosovën, nëse nuk është e mirë për mikun në fqinjësi

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Nëse vendosim kundër masa, puna do të eskalojë në drejtim të keq dhe m... më tepër...

Micotakis: Rasti me diplomatët rusë të mos ndërlidhet me protestat kundër Marrëveshjes së Prespës

Micotakis: Rasti me diplomatët rusë të mos ndërlidhet me protestat kundër Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 20 korrik 2018 (MIA) - Dëshiroj, disa të mos shfrytëzojnë një çështje nga politika e jashtme... më tepër...

Kocias: Marrëveshjet ndërshtetërore janë rezultat i kompromisit

Kocias: Marrëveshjet ndërshtetërore janë rezultat i kompromisit

Athinë, 20 korrik 2018 (MIA) - Marrëveshjet ndërshtetërore janë rezultat i kompromisit, bëmë marrëve... më tepër...

Ministri Dimitrov për vizitë zyrtare në Kosovë

Ministri Dimitrov për vizitë zyrtare në Kosovë

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, sot dhe nesër do të qën... më tepër...

Për aspektet juridike, historike dhe praktike të Marrëveshjes së Prespës diskutohet në konferencën akademike në MPJ-në greke

Për aspektet juridike, historike dhe praktike të Marrëveshjes së Prespës diskutohet në konferencën akademike në MPJ-në greke

Athinë, 19 korrik 2018 (MIA) - Në prani të shefit të diplomacisë greke dhe zëvendësve të tij, ambasa... më tepër...

Genimata: Marrëveshja e Prespës nuk është e pranueshme për ne

Genimata: Marrëveshja e Prespës nuk është e pranueshme për ne

Athinë, 19 korrik 2018 (MIA) - Qeveria greke bëri veprime të rrezikshme për gjuhën dhe kombin, vepri... më tepër...

MPJ-ja greke organizon konferencë për aspektet juridike të Marrëveshjes së Prespës

MPJ-ja greke organizon konferencë për aspektet juridike të Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 10 korrik 2018 (MIA) - Për aspektet juridike të Marrëveshjes së Prespës, sfondi historik dhe... më tepër...

Micotakis: Shkupjanët tashmë thirren në identitetin dhe gjuhën maqedonase që ua dha Qeveria greke

Micotakis: Shkupjanët tashmë thirren në identitetin dhe gjuhën maqedonase që ua dha Qeveria greke

Athinë, 18 korrik 2018 (MIA) - Kryetari i partisë opozitare greke Demorkacia e Re, duke folur para k... më tepër...

Gjykata Kushtetuese e Greqisë e hodhi poshtë kërkesën për suspendimin e Marrëveshjes së Prespës

Gjykata Kushtetuese e Greqisë e hodhi poshtë kërkesën për suspendimin e Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 18 korrik 2018 (MIA) - Gjykata Kushtetuese e Greqisë e hodhi poshtë kërkesën e "Federatës gr... më tepër...

Pothuajse 4.000 kompani greke në rrezik ta humbin termin Maqedonia nga emri ose prodhimet e tyre

Pothuajse 4.000 kompani greke në rrezik ta humbin termin Maqedonia nga emri ose prodhimet e tyre

Athinë, 18 korrik 2018 (MIA) - Kryetari i Federatës së industrive nga Greqia Veriore, Atanasios Sava... më tepër...

Lëvizja për ndryshim kërkon MPJ-ja greke të kuptojë nga Zaevi se cilët janë biznesmenë grek të përzier në përpjekjen për ryshfet

Lëvizja për ndryshim kërkon MPJ-ja greke të kuptojë nga Zaevi se cilët janë biznesmenë grek të përzier në përpjekjen për ryshfet

Athinë, 18 korrik 2018 (MIA) - MPJ-ja greke nga Zaev të kuptojë se cilët biznesmenë grek janë mundua... më tepër...

Maqedonia e filloi skriningun, nënkryeministri Osmani kryenegociator

Maqedonia e filloi skriningun, nënkryeministri Osmani kryenegociator

Shkup, 18 korrik 2018 (MIA) - Maqedonia e filloi procesin e skriningut për fillimin e negociatave të... më tepër...

Zguridis: Ose ratifikim me 180 deputetë ose populli të vendosë

Zguridis: Ose ratifikim me 180 deputetë ose populli të vendosë

Athinë, 17 korrik 2018 (MIA) - Pozicioni ynë është i qartë dhe përfshin dy punë ose 180 deputetë ose... më tepër...

Demokracia e Re: Është qesharake protestat e marrëveshjes së Prespës të ndërlidhen me interesat ruse

Demokracia e Re: Është qesharake protestat e marrëveshjes së Prespës të ndërlidhen me interesat ruse

Athinë, 17 korrik 2018 (MIA) - Janë qesharake pohimet se qindra mijëra grek në protestat kundër marr... më tepër...

Zahariadis: Midis qytetarëve të qetë në protesta ndoshta kishte edhe të atillë, të cilët "morën diçka"

Zahariadis: Midis qytetarëve të qetë në protesta ndoshta kishte edhe të atillë, të cilët "morën diçka"

Athinë, 17 korrik 2018 (MIA) - Ndoshta qytetarët të cilët në protesta flisnin për tradhti dhe krijua... më tepër...