• A-
  • A
  • A+
E martë, 16 Tetor 2018, 

Arsim dhe shkencë

Ademi u takua me përfaqësuesen e UNDP, Luiza Vinton

Ademi u takua me përfaqësuesen e UNDP, Luiza Vinton

Shkup, 15 tetor 2018 (MIA) - Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me ... më tepër...

 
Ademi: Brezat e rinj duhet të edukohen të jetojnë bashkërisht në një shoqëri dhe në një bashkësi

Ademi: Brezat e rinj duhet të edukohen të jetojnë bashkërisht në një shoqëri dhe në një bashkësi

Shkup, 13 tetor 2018 (MIA) - Të gjithë brezat  e rinj të nxënësve duhet të edukohen të jetojnë së ba... më tepër...

Manifestim "Së bashku ndërtojmë ura"

Manifestim "Së bashku ndërtojmë ura"

Shkup, 13 tetor 2018 (MIA) - Mbi 700 pjesëmarrës të 27 shkollave nga tërë shteti sot do të jenë pjes... më tepër...

Ademi: Indikatori i publikuar i BB do të ndihmojë në përmirësimin e politikave arsimore

Ademi: Indikatori i publikuar i BB do të ndihmojë në përmirësimin e politikave arsimore

Shkup, 12 tetor 2018 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës i analizon të dhënat e fituara nga hul... më tepër...

Arbër Ademi: Anëtarësimi në NATO alternativa e vetme

Arbër Ademi: Anëtarësimi në NATO alternativa e vetme

Shkup, 12 tetor 2018 (MIA) - Për momentin, dihet tema kryesore për ndryshimet kushtetuese - anëtarës... më tepër...

Inovatorë të rinj ofruan zgjidhje për problemet sociale

Inovatorë të rinj ofruan zgjidhje për problemet sociale

Shkup, 10 tetor 2018 (MIA) - Në punëtorinë për mendim kreativ, mbështetur nga Ministria e Arsimit dh... më tepër...

Tryezë e rrumbullakët me Çivning - bursistë nga rajoni

Tryezë e rrumbullakët me Çivning - bursistë nga rajoni

Shkup, 6 tetor 2018 (MIA) - Tryezë e rrumbullakët me fokus të veçantë në perspektivat për Ballkanin ... më tepër...

Ministri Ademi uron 5 tetorin – Ditën Botërore të Mësuesit

Ministri Ademi uron 5 tetorin – Ditën Botërore të Mësuesit

Shkup, 5 tetor 2018 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH), ka uruar 5 tetorin – Ditën Botë... më tepër...

Ademi takoi Ambasadorin e Gjermanisë, Gerberih

Ademi takoi Ambasadorin e Gjermanisë, Gerberih

Shkup, 4 tetor 2018 (MIA) - Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot ka zhvilluar takim pun... më tepër...

Takim donatorësh kushtuar arsimimit dhe trajnimit profesionist

Takim donatorësh kushtuar arsimimit dhe trajnimit profesionist

Shkup, 4 tetor 2018 (MIA) - Modernizimi i arsimimit dhe trajnimit profesionist përmes investimit pla... më tepër...

ISHA ka konstatuar se në SHFK "Gjorgjija Pulevski" nuk kishte qëllim që të lëndohet dikush

ISHA ka konstatuar se në SHFK "Gjorgjija Pulevski" nuk kishte qëllim që të lëndohet dikush

Shkup, 4 tetor 2018 (MIA) - Komuna e Aerodromit kumtoi se në mbikëqyrjen e jashtëzakonshme inspektue... më tepër...

Riemërohen dy shkolla në komunën e Dibrës

Riemërohen dy shkolla në komunën e Dibrës

Dibër, 4 tetor 2018 (MIA) - Këshilli i komunës së Dibrës në seancën e sotme të rregullt miratoi vend... më tepër...

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dënon incidentin në shkollën "Gjorgji Pulevski" në Aerodrom

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dënon incidentin në shkollën "Gjorgji Pulevski" në Aerodrom

Shkup, 2 tetor 2018n (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës kundërshton dhe dënon fuqimisht incide... më tepër...

MASH dhe komuna e Aerodromit e dënuan rastin në "Gjorgjija Pulevski"

MASH dhe komuna e Aerodromit e dënuan rastin në "Gjorgjija Pulevski"

Shkup, 2 tetor 2018 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe komuna e Aerodromit sot pasdite për... më tepër...

Mbi dy mijë studentë të rinj në Universitetin Shtetëror në Tetovë

Mbi dy mijë studentë të rinj në Universitetin Shtetëror në Tetovë

Tetovë, 1 tetor 2018 (MIA) - Mbi 2000 studentë të rinj sot morën pjesë në fillimin e vitit të ri aka... më tepër...

Ministri Ademi në orën e parë akademike në Universitetin "Goce Dellçev"-Shtip

Ministri Ademi në orën e parë akademike në Universitetin "Goce Dellçev"-Shtip

Shtip, 1 tetor 2018 (MIA) - Me ligjin e ri përmirësohet cilësia e arsimit të lartë, tha ministri i A... më tepër...

Fillimi i vitit akademik 2018/2019 në UCM shënohet me orë të parë akademike në Fakultetin Filozofik

Fillimi i vitit akademik 2018/2019 në UCM shënohet me orë të parë akademike në Fakultetin Filozofik

Shkup, 1 tetor 2018 (MIA) - Ora e parë akademike nga viti 2018/2019 për studentët të cilët u regjist... më tepër...

Mozaik

Arda Turan përballet me 12,5 vite burg për sulm ndaj këngëtarit Berkaj Shahin

Prokuroria e Stambollit kërkoi dënim me burg prej ...

Familja e yllit të ndjerë Prins i ndalon Trampit t'i përdorë këngët e tij

Familja e yllit të ndjerë të muzikës pop, Prins, k...

Dukesha nga Saseks është shtatzënë

Princi britanik Hari dhe bashkëshortja e tij, duke...

Martesë e re në familjen mbretërore britanike

Princesha Juxhinia, mbesa e mbretëreshës Elizabeta...

Libri kthehet në bibliotekë pas 84 vitesh

Një burrë nga Luiziana i ka shpëtuar një gjobe të ...