Mbrojte dhe siguri

Digjet një pjesë e klubit "Stacioni 26"

Digjet një pjesë e klubit "Stacioni 26"

Shkup, 22 shtator 2018 (MIA) - Është djegur salla dhe një pjesë e  hollit në klubin e natës "Stacion... më tepër...

 
Regjim i veçantë i komunikacionit për shkak të garës me biçikleta përreth Kalasë së Shkupit

Regjim i veçantë i komunikacionit për shkak të garës me biçikleta përreth Kalasë së Shkupit

Shkup, 22 shtator 2018 (MIA) - Në organizim të Federatës çikliste të Maqedonisë, nesër nga ora 11:00... më tepër...

Shekerinska: Nuk ka zgjedhje dhe prononcim më të madh se sa referendumi

Shekerinska: Nuk ka zgjedhje dhe prononcim më të madh se sa referendumi

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Zgjedhje më të mëdha dhe prononcim më të qartë se referendumi i ardhs... më tepër...

Arrestohen pesë persona për posedim të armëve

Arrestohen pesë persona për posedim të armëve

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Pesë persona janë arrestuar pasi në një prej tre automjeteve të kontr... më tepër...

Janë përjashtuar 57 shoferë nga komunikacioni dje në Shkup

Janë përjashtuar 57 shoferë nga komunikacioni dje në Shkup

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Gjithsej 57 shoferë janë përjashtuar nga komunikacioni pasi kanë lëvi... më tepër...

Universiteti veror i katërt mobil në Ballkan

Universiteti veror i katërt mobil në Ballkan

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska do të mbajë fjalim në hap... më tepër...

Debat: Sektori qytetar është thelbësor në procesin e anëtarësimit në BE dhe NATO

Debat: Sektori qytetar është thelbësor në procesin e anëtarësimit në BE dhe NATO

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Të përforcohet roli i shoqërisë civile, i organizatave joqeveritare d... më tepër...

Në Vodoça të Strumicës në dy automjete janë zënë 21 emigrantë ilegalë

Në Vodoça të Strumicës në dy automjete janë zënë 21 emigrantë ilegalë

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Nëpunësit policorë, mbrëmë, rreth orës 21:30 në f. Vodoça të Strumicë... më tepër...

Versioni i dytë i ndryshimeve të Ligjit për ndalim të korrupsionit në shqyrtim në opinion

Versioni i dytë i ndryshimeve të Ligjit për ndalim të korrupsionit në shqyrtim në opinion

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Versioni i dytë i ndryshimeve të Ligjit për ndalim të korrupsionit, m... më tepër...

Spasovski: Maqedonia pjesë aktive e frontit të gjerë kundër kërcënimeve kibernatike

Spasovski: Maqedonia pjesë aktive e frontit të gjerë kundër kërcënimeve kibernatike

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Nuk ka dyshim se gjatë viteve të fundit, kërcënimet kibernetike gjend... më tepër...

Arrestohet një tetovar me armë dhe drogë

Arrestohet një tetovar me armë dhe drogë

Tetovë, 20 shtator 2018 (MIA) - Pistoletë me katër plumba, thikë, peshore digjitale, heroinë dhe has... më tepër...

Pesë të lënduar gjatë ndeshejs së një motoçiklete dhe një automobili në Gradsko

Pesë të lënduar gjatë ndeshejs së një motoçiklete dhe një automobili në Gradsko

Veles, 20 shtator 2018 (MIA) - Pesë persona janë lënduar gjatë një fatkeqësie komunikacioni që ndodh... më tepër...

Një fëmijë rëndë i lënduar pas goditjes nga një veturë në Sfillare të Poshtme

Një fëmijë rëndë i lënduar pas goditjes nga një veturë në Sfillare të Poshtme

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Një djalë gjashtëvjeçar është lënduar rëndë pasi dje u godit nga një ... më tepër...

Është arrestuar një shtetas shqiptar, i cili me dokumente të rrejshme ka dashur të dalë nga Maqedonia

Është arrestuar një shtetas shqiptar, i cili me dokumente të rrejshme ka dashur të dalë nga Maqedonia

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Shtetasi shqiptar me letërnjoftim të rrejshëm italian ka tentuar të d... më tepër...

MPB: Është pastruar banesa në "Skopjanka" nga era jo e këndshme

MPB: Është pastruar banesa në "Skopjanka" nga era jo e këndshme

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Banesa në ndërtesën në QT "Skopjanka" në lagjen Aerodrom ku mbrëmë ës... më tepër...

Konferencë shtypi e ministreve të Mbrojtjes së Maqedonisë dhe Gjermanisë, Shekerinska dhe Fon der Lain (video)

Konferencë shtypi e ministreve të Mbrojtjes së Maqedonisë dhe Gjermanisë, Shekerinska dhe Fon der Lain (video)

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Në Ministrinë e Mbrojtjes në vijim është pres konferenca e ministreve... më tepër...

Kundërmim i pelenave të përdorura, arsye e evakuuimit të banorëve të QT "Skopjanka"

Kundërmim i pelenave të përdorura, arsye e evakuuimit të banorëve të QT "Skopjanka"

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Aromë jo e këndshme e pelenave të përdorura ka qenë arsyeja e evkauim... më tepër...