• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Partitë politike

Mickoski: VMRO-DPMNE do t'i përdorë të gjitha masat dhe parimet demokratike në drejtim të qëndrimeve të shprehura qartë të partisë për marrëveshjen e dëmshme

Mickoski: VMRO-DPMNE do t'i përdorë të gjitha masat dhe parimet demokratike në drejtim të qëndrimeve të shprehura qartë të partisë për marrëveshjen e dëmshme

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski realizoi takim joformal m... më tepër...

 
Tuntev: Marrëveshja është akt i lartë patriotik i cili sjell ardhmëri për vendin dhe qytetarët

Tuntev: Marrëveshja është akt i lartë patriotik i cili sjell ardhmëri për vendin dhe qytetarët

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Marrëveshja për të cilën duhet të sqarohemi është akt patriotik, sjel... më tepër...

VMRO-DPMNE nuk do të merr pjesë në punën e Kuvendit për Marrëveshjen nme Greqinë

VMRO-DPMNE nuk do të merr pjesë në punën e Kuvendit për Marrëveshjen nme Greqinë

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së nuk do të merr pjesë në punën e K... më tepër...

Menduh Thaçi në takime të nivelit të lartë në Bruksel

Menduh Thaçi në takime të nivelit të lartë në Bruksel

Tetovë, 19 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi nesër do të q... më tepër...

Hristian Mickoski: VMRO-DPMNE nuk do ta mbështesë ndryshimin e Kushtetutës, me qëllim ndryshimin e emrit kushtetues

Hristian Mickoski: VMRO-DPMNE nuk do ta mbështesë ndryshimin e Kushtetutës, me qëllim ndryshimin e emrit kushtetues

Manastir, 17 qershor 2018 (MIA) - VMRO-DPMNE do të kundërshtojë me të gjitha mjetet demokratike dhe ... më tepër...

Lëvizja BESA: E përshëndesim marrëveshjen Maqedoni-Greqi

Lëvizja BESA: E përshëndesim marrëveshjen Maqedoni-Greqi

Shkup, 17 qershor 2018 (MIA) - Lëvizja BESA pas nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet Republikës së M... më tepër...

Ahmeti: Ëndrra jonë po realizohet

Ahmeti: Ëndrra jonë po realizohet

Tetovë, 17 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka përshën... më tepër...

Filloi marshi protestues i VMRO-DPMNE kundër marrëveshjes midis Maqedonisë dhe Greqisë

Filloi marshi protestues i VMRO-DPMNE kundër marrëveshjes midis Maqedonisë dhe Greqisë

Manastir, 17 qershor 2018 (MIA) - Në Manastir në vijim është marshi i opozitës VMRO-DPMNE kundër nën... më tepër...

Marsh protestues i VMRO-DPMNE-së në Manastir

Marsh protestues i VMRO-DPMNE-së në Manastir

Shkup, 17 qershor 2018 (MIA) - Partia opozitare VMRO-DPMNE sot organizon marsh protestues në Manasti... më tepër...

LSDM: Marrëveshja e garanton dhe e përforcon identitetin maqedonas

LSDM: Marrëveshja e garanton dhe e përforcon identitetin maqedonas

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Përmes një kumtese dërguar mediave, LSDM-ja thekson se partia VMRO-DP... më tepër...

Lëvizja BESA uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Lëvizja BESA uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Lëvizja BESA ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Fitër B... më tepër...

Kryetari i RDK-së, Vesel Memedi i uron besimtarëve myslimanë festën e Fitër Bajramit

Kryetari i RDK-së, Vesel Memedi i uron besimtarëve myslimanë festën e Fitër Bajramit

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare, Vesel Memedi i uron të... më tepër...

KE i VMRO-DPMNE-së debaton për marrëveshjen rreth emrit

KE i VMRO-DPMNE-së debaton për marrëveshjen rreth emrit

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) - Seancë e Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së po mbahet sot, ndërsa n... më tepër...

Urim i Thaçit me rastin e Firët Bajramit

Urim i Thaçit me rastin e Firët Bajramit

Tetovë, 14 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi, të gjithë my... më tepër...

Mançevski: Po për të ardhmen e Maqedonisë, po për referendumin, po për anëtarësim në BE dhe NATO

Mançevski: Po për të ardhmen e Maqedonisë, po për referendumin, po për anëtarësim në BE dhe NATO

Shkup, 14 qerhsor 2018 Nënkryetari i LSDM-së, Damjan Mançevski, dje u takua me qyetetarë, simpatiza... më tepër...

VMRO-DPMNE: Zaev i ka shitur interesat më të larta kombëtare

VMRO-DPMNE: Zaev i ka shitur interesat më të larta kombëtare

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) - Në reagimin e VMRO-DPMNE-së  thuhet se opinioni grek dje e ka parë ma... më tepër...

Ahmeti: Nuk ka bashkim kombëtar, Shqiptarët t'i përforcojnë shtetet e tyre

Ahmeti: Nuk ka bashkim kombëtar, Shqiptarët t'i përforcojnë shtetet e tyre

Prishtinë, 14 qershor 2018 (MIA) - Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti poros... më tepër...