Jurisprudencë

Më 2 tetor vazhdon marrja në pyetje e dëshmitarëve për ngjarjet e 27 prillit

Më 2 tetor vazhdon marrja në pyetje e dëshmitarëve për ngjarjet e 27 prillit

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Më 2 tetor në Gjykatën Penale në Shkup me dëgjimin e dëshmitarëve vaz... më tepër...

 
Integrimi euroatlantik një prej zgjidhjeve për parandalimin e korrupsionit

Integrimi euroatlantik një prej zgjidhjeve për parandalimin e korrupsionit

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Integrimi në Bashkimin Evropian dhe në NATO është një prej zgjidhjeve... më tepër...

Ruskoska: Me asgjë nuk është shkelur e drejta e mbrojtjes së të akuzuarve

Ruskoska: Me asgjë nuk është shkelur e drejta e mbrojtjes së të akuzuarve

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Gjykimet ndoshta duket se zgjasin shumë gjatë, por në muajin shtator ... më tepër...

Angelovski: Sulmet e 27 prillit janë dirigjuar dhe oriantuar kundër Zaevit, Spasovskit, Shilegovit...dhe

Angelovski: Sulmet e 27 prillit janë dirigjuar dhe oriantuar kundër Zaevit, Spasovskit, Shilegovit...dhe

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Me dëshminë e Aco Angelovskit, ish truproja e Oliver Spasovskit, në G... më tepër...

"Tenderë" e PSP është anuluar për shkak të mungesës së avokatëve mbrojtës

"Tenderë" e PSP është anuluar për shkak të mungesës së avokatëve mbrojtës

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Për shkak të mungesës së avokatëve të të pandehurve, sot në Gjykatë P... më tepër...

Hulumtim "Qytetarët e Republikës së Maqedonisë për korrupsionin"

Hulumtim "Qytetarët e Republikës së Maqedonisë për korrupsionin"

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Hulumtimi shkencor "Qytetarët e Republikës së Maqedonisë për korrupsi... më tepër...

Seanca të reja për "Tenderë" dhe "Tarifë" në PSP

Seanca të reja për "Tenderë" dhe "Tarifë" në PSP

Shkup, 25 shtator 2028 (MIA) - Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojnë gjykimi për lëndët... më tepër...

Seancë e re për "27 prillin" - do të merren në pyetje katër dëshmitarë

Seancë e re për "27 prillin" - do të merren në pyetje katër dëshmitarë

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Në seancën e sotme për ngjarje në Kuvend më 27 prill të vitit të kalu... më tepër...

Gjykimi për lëndën "Titanik"-u vazhdon më 5 tetor

Gjykimi për lëndën "Titanik"-u vazhdon më 5 tetor

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Më 5 tetor në Gjykatën penale në Shkup, me dëgjimin e "bombave" nga m... më tepër...

Dorëzohet aktakuzë kundër ish-drejtorit të SHPPP-së

Dorëzohet aktakuzë kundër ish-drejtorit të SHPPP-së

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe ... më tepër...

Janakieski: Tanët votuan si ushtri që në mëngjes

Janakieski: Tanët votuan si ushtri që në mëngjes

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Me dëgjimin e "bombave" sot  në Gjykatën penale në Shkup vazhdoi sean... më tepër...

Deskoska: Të dëmtuarit në rastin "Sopot"-i në mënyrë gjyqësore t'i realizojnë të drejtat e tyre

Deskoska: Të dëmtuarit në rastin "Sopot"-i në mënyrë gjyqësore t'i realizojnë të drejtat e tyre

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Ministria e Drejtësisë i udhëzon të dëmtuarit në rastin "Sopot"-i për... më tepër...

Deskoska: Komisioni antikorrupsion të ndahet nga politika dhe të ketë më tepër kompetenca (video)

Deskoska: Komisioni antikorrupsion të ndahet nga politika dhe të ketë më tepër kompetenca (video)

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Vendosja e procedurës transparente gjatë zgjedhjes së anëtarëve të Ko... më tepër...

Gjykimi për "Total" shtyhet për më 3 tetor

Gjykimi për "Total" shtyhet për më 3 tetor

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Gjykimi për lëndën "Total" të Prokurorisë Speciale Publike shtyhet pë... më tepër...

Seanca të reja gjyqësore për lëndët "Titanik", "Tank" dhe "Total"

Seanca të reja gjyqësore për lëndët "Titanik", "Tank" dhe "Total"

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot duhet të vazhdojnë gjykimet për tre lëndët e P... më tepër...

Debat për Ligjin për parandalimin e korrupsionit dhe përplasjes së interesave

Debat për Ligjin për parandalimin e korrupsionit dhe përplasjes së interesave

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Ministria e Drejtësisë dhe Instituti Ndërkombëtar Republikan (IRI) so... më tepër...

Tasevski: Persona me maska na kërcënonin se do të na vrasin

Tasevski: Persona me maska na kërcënonin se do të na vrasin

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Disa persona me maska në fytyrë na kërcënonin se do të na likuidojnë,... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...