Politika e brenoshme

Zaev: Me opozitën kemi konsensus për shumë çështje, bile edhe për referendumin

Zaev: Me opozitën kemi konsensus për shumë çështje, bile edhe për referendumin

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Me opozitën deri tani kemi dialog të mirë dhe konsensus për shumë çës... më tepër...

 
Zaev: Me një amendament në Kushtetutë do të ndryshohen katër gjëra

Zaev: Me një amendament në Kushtetutë do të ndryshohen katër gjëra

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev sonte deklaroi se katër gjëra do të pësojnë n... më tepër...

Zaev mori pjesë në fillimin e ndërtimit të objektit të ri banesoro-afarist Garden Resdiens In

Zaev mori pjesë në fillimin e ndërtimit të objektit të ri banesoro-afarist Garden Resdiens In

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev sot mori pjesë në fillimin e ndërtimit të obj... më tepër...

Takim Zaev-Zhidan: Qytetarët e Maqedonisë kanë mundësi të vendosin për ardhmërinë e tyre

Takim Zaev-Zhidan: Qytetarët e Maqedonisë kanë mundësi të vendosin për ardhmërinë e tyre

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev në takimin e sotëm me kryetarin e Parlamentit... më tepër...

Programi dhe prioritetet e presidencës austriake me BE-në, shqyrtohen në seancë qeveritare

Programi dhe prioritetet e presidencës austriake me BE-në, shqyrtohen në seancë qeveritare

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Ministrat në seancën e sotme qeveritare kanë shqyrtuar dhe pranuar in... më tepër...

Bisedime për pranimin e kualifikimeve profesionale nga më shumë lëmi në vendet e Ballkanit Perëndimor

Bisedime për pranimin e kualifikimeve profesionale nga më shumë lëmi në vendet e Ballkanit Perëndimor

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë në kuadër të seancës së sotme të 9... më tepër...

Zaev: Denari është stabil, fuqia e bankave dhe BPRM është e mirë, ndërsa i fuqishëm është edhe performansi i ekonomisë

Zaev: Denari është stabil, fuqia e bankave dhe BPRM është e mirë, ndërsa i fuqishëm është edhe performansi i ekonomisë

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Referendum i pasuksesshëm nuk do të thotë devalvim i denarit, tha kry... më tepër...

Xhaferi për MIA-n: Kuvendi ka besim në KSHZ-në dhe misionin e OSBE/ODIHR për referendum të zbatuar me sukses

Xhaferi për MIA-n: Kuvendi ka besim në KSHZ-në dhe misionin e OSBE/ODIHR për referendum të zbatuar me sukses

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Kuvendi dhe Trupi i tij koordinues për zbatimin e referendumit kanë b... më tepër...

Shapuriq: Masat qeveritare për rritjen ekonomike janë nxitje për investime të reja

Shapuriq: Masat qeveritare për rritjen ekonomike janë nxitje për investime të reja

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Ministri i angazhuar për rregullativë për përmirësim të klimës invest... më tepër...

Sugareski pret që rruga Rankovce - Kriva Pallankë të përfundojë sipas marrëveshjes

Sugareski pret që rruga Rankovce - Kriva Pallankë të përfundojë sipas marrëveshjes

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski pret që ndërtimi... më tepër...

Presidenti Ivanov në Asamblenë e 73-të Parlamentare të KB-së

Presidenti Ivanov në Asamblenë e 73-të Parlamentare të KB-së

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, i cili prej dje ... më tepër...

Xhaferi-Zhidan: Referendumi është një mundësi historike, anëtarësimi në BE dhe në NATO hap mundësi të shumta (video)

Xhaferi-Zhidan: Referendumi është një mundësi historike, anëtarësimi në BE dhe në NATO hap mundësi të shumta (video)

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Maqedonia në çdo kuptim i takon familjes të popujve evropianë. Për kë... më tepër...

Qeveria do të shqyrtojë informacionin për programin dhe prioritetet e presidencës austriake

Qeveria do të shqyrtojë informacionin për programin dhe prioritetet e presidencës austriake

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të mbajë seancën e rregullt... më tepër...

Kryetari i Parlamentit të Sllovenisë për vizitë në Maqedoni

Kryetari i Parlamentit të Sllovenisë për vizitë në Maqedoni

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Kryetari i Parlamentit të Sllovenisë, Dejan Zhidan, do të qëndrojë so... më tepër...

Shapuriq: Me fondet evropiane për mjedis më të mirë jetësor

Shapuriq: Me fondet evropiane për mjedis më të mirë jetësor

Shkup, 24 shtator 2018 (MIA) - Përkrahja nga BE-ja në betejën për ajër të pastër është e madhe. Janë... më tepër...

Angjushev: Janë vendosur fundamentet e politikës industriale në Maqedoni

Angjushev: Janë vendosur fundamentet e politikës industriale në Maqedoni

Prilep, 24 shtator 2018 (MIA) - Pas agonisë shumëvjeçare gjendja në kombinatin e duhanit në Prilep u... më tepër...

Zaev: Politikat e miqësisë japin rezultate

Zaev: Politikat e miqësisë japin rezultate

Manastir, 24 shtator 2018 (MIA) - Politikat e ndërtimit të miqësisisë japin rezultate. Me Republikën... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...