• A-
  • A
  • A+
E hënë, 18 Qershor 2018, 

Trafik/transport

Rritet frekuenca e automjeteve në kalimin kufitar Bogorodicë

Rritet frekuenca e automjeteve në kalimin kufitar Bogorodicë

Gjevgjeli, 15 qershor 2018 (MIA) - Në kalimin kufitar "Bogorodicë" ka rritje të frekuencës të automj... më tepër...

 
Sugareski për vizitë në Vinicë

Sugareski për vizitë në Vinicë

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot do ta vizito... më tepër...

Normalizohet qarkullimi në rrugën magjsitrale Koçan- Makedonski Kamenicë

Normalizohet qarkullimi në rrugën magjsitrale Koçan- Makedonski Kamenicë

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Rruga magjistrale Koçan - Makedonska Kamenicë afër fshatit Istibanjë ... më tepër...

Rruga magjsitrale Koçan- makedonski Brod afër Istibanjës në ndërprerje

Rruga magjsitrale Koçan- makedonski Brod afër Istibanjës në ndërprerje

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Rruga magjistrale Koçan -Makedonska Kamenicë afër fshatit Istibanjë n... më tepër...

Shqyrtim i rikonstruimit të rrugës rajonale Koçan-Dellçevë

Shqyrtim i rikonstruimit të rrugës rajonale Koçan-Dellçevë

Shkup 11 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot do të bëjë sh... më tepër...

Intensifikohen aktivitetet në autostradën Kërçovë - Ohër

Intensifikohen aktivitetet në autostradën Kërçovë - Ohër

Kërçovë, 10 qershor 2018 (MIA) - Tetë unaza shtesë dhe 40 kilometra rrugë alternative deri te vendet... më tepër...

Rrugët vende-vende të lagështa, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Rrugët vende-vende të lagështa, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA)  - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet  pa ndalesa, vende-... më tepër...

Shëtitje e  1.300 fëmijëve me "E ardhmja jonë është në tren"

Shëtitje e 1.300 fëmijëve me "E ardhmja jonë është në tren"

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA) - Hekurudhat e Maqedonisë SHA Transport Shkup ka organizuar tura udhëti... më tepër...

Inspektim në ndërtimin e autostradës Kërçovë - Ohër

Inspektim në ndërtimin e autostradës Kërçovë - Ohër

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski sot do të kryejë ... më tepër...

Nismë për linjë hekurudhore nga Shkupi  dhe Manastiri deri në Selanik, Platamona...

Nismë për linjë hekurudhore nga Shkupi dhe Manastiri deri në Selanik, Platamona...

Shkup, qershor 2018 (MIA) - Hekurudhat e Maqedonisë Transport SHA Shkup u propozon hekurudhave greke... më tepër...

Sugareski: Ofensiva ndërtimore do të japë rezultate në tremujorin e  ardhshëm

Sugareski: Ofensiva ndërtimore do të japë rezultate në tremujorin e ardhshëm

Gostivar, 8 qershor 2018 (MIA) - Punët ndërtimore dhe projektet e tjera kapitale të rrjetit rrugor d... më tepër...

Për uikend ndërprerje e përkohshme e linjave të autobusëve 25, 25A dhe 25B

Për uikend ndërprerje e përkohshme e linjave të autobusëve 25, 25A dhe 25B

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Për uikend nuk do të qarkullojnë linjat e autobusëve 25 (Qendra Transp... më tepër...

Maqeodnia nikoqir i konferencës ndërkombëtare për sfida gjeoteknike

Maqeodnia nikoqir i konferencës ndërkombëtare për sfida gjeoteknike

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Sfidat gjeoteknike, gjetja e zgjidhjeve prakitke dhe të zbatueshme, st... më tepër...

Parku teknologjik do të lëshohet  në përdorim deri në fund të vitit

Parku teknologjik do të lëshohet në përdorim deri në fund të vitit

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Duam ta promovojmë Maqedoninë si vend për testim të IKT teknologjive t... më tepër...

Ministri Sugareski për vizitë në Komunën e Gjevgjelisë

Ministri Sugareski për vizitë në Komunën e Gjevgjelisë

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot do të realizo... më tepër...

Deri në fund të qershorit do të përfundojë rehabilitimi i aksit të autostradës nga Shkupi deri në Tetovë

Deri në fund të qershorit do të përfundojë rehabilitimi i aksit të autostradës nga Shkupi deri në Tetovë

Shkup, 5 qershor 2018 (MIA) - Intensivisht po punohet në rehabilitimin e aksit të autostradës Shkup ... më tepër...

Nëntë aksidente në Shkup, një me lëndime të rënda trupore

Nëntë aksidente në Shkup, një me lëndime të rënda trupore

Shkup, 5 qershor 2018 (MIA) - Në territorin e Qytetit të Shkupit në 24 orët e fundit kanë ndodhur në... më tepër...