• A-
  • A
  • A+
E enjte, 20 Shtator 2018, 

Punë dhe politikë sociale

Carovska: Reforma në mbrojtjen sociale, qendrat në shërbim të qytetarëve

Carovska: Reforma në mbrojtjen sociale, qendrat në shërbim të qytetarëve

Tetovë, 18 shtator 2018 (MIA) - Kontrolli në gjendjet dhe mundësitë për reforma thelbësore në punën ... më tepër...

 
Carovska: Marrësit e ndihmës sociale në të holla do t'i kthejmë në tregun e punës

Carovska: Marrësit e ndihmës sociale në të holla do t'i kthejmë në tregun e punës

Strumicë, 14 shtator 2018 (MIA) - Me reformat në sociale, qëllim kryesor për ne është që marrësit e ... më tepër...

Dita e parë e Jom Kipur është ditë jopune për pjesëtarët e komunitetit hebraik në Maqedoni

Dita e parë e Jom Kipur është ditë jopune për pjesëtarët e komunitetit hebraik në Maqedoni

Shkup, 12 shtator 2018 (MIA) - Dita e parë e Jom Kipur është ditë jopune për pjesëtarët e komuniteti... më tepër...

Ulet kufiri i moshës për pensionimin e minatorëve

Ulet kufiri i moshës për pensionimin e minatorëve

Shkup, 11 shtator 2018 (MIA) - Qeveria në seancën e sotme e miratoi Propozim - ligjin për ndryshimin... më tepër...

Minatorët do të shkojnë në pension rreth moshës 50-vjeçare (video)

Minatorët do të shkojnë në pension rreth moshës 50-vjeçare (video)

Shkup, 11 shtator 2018 (MIA) -  Minatorët do të pensionohen vetëm me stazh pune. Gratë me 35 vjet, n... më tepër...

Carovska: Ligji për rritjen e pagës minimale nxit rritje të industrisë së tekstilit dhe punëtorë cilësorë

Carovska: Ligji për rritjen e pagës minimale nxit rritje të industrisë së tekstilit dhe punëtorë cilësorë

Rankovc, 10 shtator 2018 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës sociale Milla Carovska sot ishte pë... më tepër...

Carovska: Fondi social evropian i ofron 70 milionë euro për punësime dhe mobilizimin e të rinjve

Carovska: Fondi social evropian i ofron 70 milionë euro për punësime dhe mobilizimin e të rinjve

Rankovc, 10 shtator 2018 (MIA) - Fondi social evropian ofron 70 milionë euro për punësim dhe mobilit... më tepër...

MPPS e hapur për dialog me sindikatat, Carovska të premten në seancë me SASHK-në

MPPS e hapur për dialog me sindikatat, Carovska të premten në seancë me SASHK-në

Shkup, 28 gusht 2018 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi të hënën se është e hap... më tepër...

Carovska: Nga viti 2019 zvogëlohet kufiri i pleqërisë për pensionim të minatorëve

Carovska: Nga viti 2019 zvogëlohet kufiri i pleqërisë për pensionim të minatorëve

Makedonska Kamenicë, 28 gusht 2018 (MIA) - Zvogëlim të kufirit të pleqërisë  për pensionim të minato... më tepër...

Carovska: Do të mbrojmë pensionistët e ardhshëm, kufiri i moshës për pension nuk do të zhvendoset

Carovska: Do të mbrojmë pensionistët e ardhshëm, kufiri i moshës për pension nuk do të zhvendoset

Shkup, 26 gusht 2018 (MIA) - Fokusi i aktiviteteve të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale ësht... më tepër...

Carovska: Sivjet buxhet më të madh për ndërtimin dhe riparimin e kopshteve të fëmijëve (video)

Carovska: Sivjet buxhet më të madh për ndërtimin dhe riparimin e kopshteve të fëmijëve (video)

Shkup, 26 gusht 2018 (MIA) - Buxhet më i madh prej 41.6 milion denarësh ndahet këtë vit për investim... më tepër...

MPPS: Tani për tani nuk ka konfirmim se vajza e Shtëpisë "25 Maji" është përdhunuar në Strugë

MPPS: Tani për tani nuk ka konfirmim se vajza e Shtëpisë "25 Maji" është përdhunuar në Strugë

Shkup, 24 gusht 2018 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se tashmë punon në zba... më tepër...

Formohet trupi koordinues kombëtar për zbatim të Konventës të KB-së për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara

Formohet trupi koordinues kombëtar për zbatim të Konventës të KB-së për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara

Shkup, 22 gusht 2018 (MIA) - Në Qeverinë e RM-së sot do të mbahet seancë konstituive e Trupit Koordi... më tepër...

Shën Mëria - 28 gushti, ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks

Shën Mëria - 28 gushti, ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks

Shkup, 21 gusht 2018 (MIA) - Shën Mëria e Madhe, 28 gushti (e marta) është ditë jo pune për qytetarë... më tepër...

Carovska për vizitë në kopshtin "Biserçinja" në Zërnovcë

Carovska për vizitë në kopshtin "Biserçinja" në Zërnovcë

Shkup, 21 gusht 2018 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska sot do ta vizito... më tepër...

Carovska: Punësimet në qendrat sociale dhe kopshtet e fëmijëve janë në vazhdimësi

Carovska: Punësimet në qendrat sociale dhe kopshtet e fëmijëve janë në vazhdimësi

Shkup, 19 gusht 2018 (MIA) - Punësimet në qendrat për punë sociale dhe në kopshtet e fëmijëve nuk ja... më tepër...

Carovska do të referojë për planin operativ për punësim dhe garancinë për të rinjtë

Carovska do të referojë për planin operativ për punësim dhe garancinë për të rinjtë

Shkup, 19 gusht 2018 (MIA) - Rezultatet nga zbatimi i Planit operativ për punësim dhe pilot programi... më tepër...