• A-
  • A
  • A+
E hënë, 20 Gusht 2018, 

Religjion

Përgatitjet për Kurban Bajramin në Tetovë

Përgatitjet për Kurban Bajramin në Tetovë

Tetovë, 20 gusht 2018 (MIA) - Hapësira e ish-stacionit ngarkues për mbeturina te Zhito Pollogu në hy... më tepër...

 
Mesazhi i kryetarit të BFI-së Sulejman Rexhepi me rastin e Kurban Bajramit (video)

Mesazhi i kryetarit të BFI-së Sulejman Rexhepi me rastin e Kurban Bajramit (video)

Shkup, 20 gusht 2018 (MIA) - Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, Reis ul Ulema, Sulej... më tepër...

Me rastin e Fitër Bajramit falja e namazit të mëngjesit në të gjitha xhamitë në rajonin e Dibrës

Me rastin e Fitër Bajramit falja e namazit të mëngjesit në të gjitha xhamitë në rajonin e Dibrës

Dibër, 15 qershor 2018 (MIA) - Pas agjërimit njëmujor, besimtarët myslimanë edhe në myftininë e Dibr... më tepër...

Myslimanët sot festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët sot festojnë Fitër Bajramin

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Myslimanët në Republikën e Maqedonisë, si dhe e tërë bota islame, sot... më tepër...

Patriarku Ekumenik do të takohet me Cipras dhe Pavlopulos

Patriarku Ekumenik do të takohet me Cipras dhe Pavlopulos

Athinë, 4 qershor 2018 (MIA) - Vizitën në Greqi për shkak të pjesëmarrjes  në simpoziumin ekologjik,... më tepër...

Jeronimos: Çështja për emrin është punë e Parlamentit dhe jo e kishës

Jeronimos: Çështja për emrin është punë e Parlamentit dhe jo e kishës

Athinë, 2 qershor 2018 (MIA) - Nuk e japim emrin tonë, por kjo nuk është punë e kishës, por e Parlam... më tepër...

Mesazhi i Reis ul Ulemasë H. Sulejman ef. Rexhepi me rastin e Muajit të Ramazanit, 2018

Mesazhi i Reis ul Ulemasë H. Sulejman ef. Rexhepi me rastin e Muajit të Ramazanit, 2018

Shkup, 15 maj 2018  Mesazh i Reisul Ulemasë H. Sulejman ef. Rexhepi me rastin e Muajit të Ramazanit... më tepër...

Edhe KOS do të shënojë 1.000 vjetorin e Kryepeshkopatës së Ohrit

Edhe KOS do të shënojë 1.000 vjetorin e Kryepeshkopatës së Ohrit

Beograd, 11 maj 2018 (MIA) - Kisha Ortodokse Serbe sivjet do ta shënojë njëmijëvjetorin e themelimit... më tepër...

Peshkopi Petar u mbajt për kohë të shkurtë, e pastaj u lirua nga policia financiare në aeroportin e Shkupit

Peshkopi Petar u mbajt për kohë të shkurtë, e pastaj u lirua nga policia financiare në aeroportin e Shkupit

Shkup, 11 prill 2018 (MIA) - Mitropoliti i prespës-Pellagonisë Petar sot për një periudhë të shkurtë... më tepër...

Z.z. Stefani organizoi pritje për krerët e bashkësive fetare

Z.z. Stefani organizoi pritje për krerët e bashkësive fetare

Shkup, 11 prill 2018 (MIA) - Në rezidencën e kryepeshkopatës u mbajt pritje që me rastin e festave t... më tepër...

Krerët e bashkësive fetare në pritje te z.z.Stefani

Krerët e bashkësive fetare në pritje te z.z.Stefani

Shkup, 11 prill 2018 (MIA) - Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë z.z.Stefani me rastin e festave të ... më tepër...

Ortodoksët festojnë Pashkët

Ortodoksët festojnë Pashkët

Shkup, 8 prill 2018 (MIA) - Besimtarët ortodoksë e festojnë festën më të madhe Pashkët - Ringjalljen... më tepër...

Besimtarët katolikë i festojnë Pashkët

Besimtarët katolikë i festojnë Pashkët

Shkup, 1 prill 2018 (MIA) - Besimtarët katolikë sot e festojnë festën më të madhe krishtere Pashkët ... më tepër...

Takim i drejtorit të Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare me kreun e BFI-së

Takim i drejtorit të Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare me kreun e BFI-së

Shkup, 2 mars 2018 (MIA) - Drejtori i Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet rel... më tepër...

Neofit: Kur do të duhet të përmbushet detyra, do ta bëjmë atë

Neofit: Kur do të duhet të përmbushet detyra, do ta bëjmë atë

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Kur do të duhet ta përmbushim detyrën, do ta bëjmë atë, deklaroi patri... më tepër...

Peshkopi Timotej: KOS nuk ka për qëllim ta zgjidh problemin kishtar me KOM - AO

Peshkopi Timotej: KOS nuk ka për qëllim ta zgjidh problemin kishtar me KOM - AO

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Kisha Ortodokse Serbe (KOS) nuk ka qëllim serioz ta zgjidhë problemin ... më tepër...

Neofit: Kemi konsensus për çështjet kryesore me KOM-in

Neofit: Kemi konsensus për çështjet kryesore me KOM-in

Shkup, 21 janar 2018 (MIA) - Kemi konsensus për çështjet kryesore të ardhmërisë. Pasojnë takime dhe ... më tepër...

Mozaik

Në Gjermani ka rënë breshëri më i madh i regjistruar deri tani në Evropë

Breshëri më i madh që dikur ka rënë në Evropë, ësh...

Një fëmijë dyvjeçar pi nga 40 cigare në ditë

Një dyvjeçar nga Indonezia është bërë i varur nga ...

NASA më në fund e lansoi sondën solare "Parker" (VIDEO)

Pas disa anulimeve, Aeronautika Kombëtare Amerikan...

Majkëll Mur: Tramp është presidenti i fundit

Regjisori amerikan Majkëll Mur publikoi trajler pë...

Destinacione nga Japonia deri në Norvegji në të cilat është e ndaluar të vdesësh

Ndoshta mendoni se ligjet e logjikës dhe fizikës n...