• A-
  • A
  • A+
E hënë, 15 Tetor 2018, 

Financa

Drejtoria doganore zbuloi shumë tentimepër kontrabandim dhe konfiskoi marihuanë, cigare dhe mallëra tjerë

Drejtoria doganore zbuloi shumë tentimepër kontrabandim dhe konfiskoi marihuanë, cigare dhe mallëra tjerë

Shkup, 15 tetor 2018 (MIA) -  Drejtoria doganore gjatë javës së fundit ka zbuluar shumë përpjekje pë... më tepër...

 
Tevdovski: Sektori privat për herë të parë është bartës i rritjes ekonomike

Tevdovski: Sektori privat për herë të parë është bartës i rritjes ekonomike

Shkup, 14 tetor 2018 (MIA) - Vitin e kaluar sektori privat për herë të parë e tërhoqi ekonominë dhe ... më tepër...

Tevdovski: Me ribalancin sigurohen mjete për komunat, PSPI, FSSHM dhe APRM

Tevdovski: Me ribalancin sigurohen mjete për komunat, PSPI, FSSHM dhe APRM

Shkup, 14 tetor 2018 (MIA) - Rishikimi  i projeksionit për rritje të BPV-së për 2,8 për qind, ruajtj... më tepër...

Tevdovski: Ribalanci nuk do të ndikojë në ndërtimin e autostradës Shkup-Bllacë

Tevdovski: Ribalanci nuk do të ndikojë në ndërtimin e autostradës Shkup-Bllacë

Shkup, 14 tetor 2018 (MIA) - Autostrada Shkup - Bllacë do të ndërtohet përmes Ndërmarrjes Publike pë... më tepër...

Guvernatorja e BPRM-së, Angellovska-Bezhovska u takua me përfaqësues të lartë të FMN-së dhe Bankës Botërore

Guvernatorja e BPRM-së, Angellovska-Bezhovska u takua me përfaqësues të lartë të FMN-së dhe Bankës Botërore

Shkup, 14 tetor 2018 (MIA) - Guvernatorja e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, Anita Ange... më tepër...

Tevdovski: Rreth 400 milion euro nga Banka Botërore për pako të projekteve  në Maqedoni

Tevdovski: Rreth 400 milion euro nga Banka Botërore për pako të projekteve në Maqedoni

Shkup, 13 tetor 2018 (MIA) - Banka Botërore do t'i vendosë në dospozicion  rreth 400 milion euro  Ma... më tepër...

Tevdovski: Përmes investimit në shërbime më të mira publike deri në zhvillim të qëndrueshëm

Tevdovski: Përmes investimit në shërbime më të mira publike deri në zhvillim të qëndrueshëm

Shkup, 12 tetor 2018 (MIA) - Maqedonia është vendi i parë në rajon që do të vendosë të ardhura të ga... më tepër...

Fjalim i Tevdoskit në panel në takimet vjetore të FMN-BB-së (drejtpërdrejtë)

Fjalim i Tevdoskit në panel në takimet vjetore të FMN-BB-së (drejtpërdrejtë)

Shkup, 12 tetor 2018 (MIA) -  Ministri i Financave Dragan Tevdovski sot në kuadër të Takimeve Vjetor... më tepër...

Tevdovski me Gutereshin dhe Gurian panelaistë në ngjarjen e takimeve të sivjetmë të FMN-BB

Tevdovski me Gutereshin dhe Gurian panelaistë në ngjarjen e takimeve të sivjetmë të FMN-BB

Shkup, 12 tetor 2018 (MIA) - Ministri i Financave Dragan Tevdovski sot do të mbajë fjalim në ngjarje... më tepër...

Tevdovski dhe Angelovska-Bezhoska në Takimet vjetore të FMN-së dhe BB-së në Indonezi

Tevdovski dhe Angelovska-Bezhoska në Takimet vjetore të FMN-së dhe BB-së në Indonezi

Shkup, 12 tetor 2018 (MIA) - Delegacioni i kryesuar nga ministri i Financave, Dragan Tevdovski dhe g... më tepër...

Tevdovski dhe Angellovska-Bezhoska në Takimet vjetore të FMN-së dhe BB në Indonezi

Tevdovski dhe Angellovska-Bezhoska në Takimet vjetore të FMN-së dhe BB në Indonezi

Shkup, 11 tetor 2018 (MIA) - Delegacioni i kryesuar nga guvernatorja e Bankës Popullore të Republikë... më tepër...

BPRM: Janë rritur rezervat devizore dhe kreditimi, rritja e BPV-së më e vogël nga e pritura

BPRM: Janë rritur rezervat devizore dhe kreditimi, rritja e BPV-së më e vogël nga e pritura

Shkup, 10 tetor 2018 (MIA) - Bazamenti monetar është adekuat në kushtet ekzistuese ekonomike dhe fin... më tepër...

FMN parasheh rritje të BPV-së prej 1,6 për qind për këtë vit

FMN parasheh rritje të BPV-së prej 1,6 për qind për këtë vit

Uashington, 9 tetor 2018 (MIA) - Rritja ekonomike në Maqedoni këtë vit do të jetë 1,6 për qind, para... më tepër...

Në KK ""Bogorodica" janë konfiskuar 45 kilogram drogë e destinuar për Greqi dhe Turqi

Në KK ""Bogorodica" janë konfiskuar 45 kilogram drogë e destinuar për Greqi dhe Turqi

Shkup, 4 tetor 2018 (MIA) - Në një automjet me targa nga Shqipëria në kalimin kufitar "Bogorodica" D... më tepër...

Tevdovski: Financat publike janë në kondicion  të mirë

Tevdovski: Financat publike janë në kondicion të mirë

Ohër, 4 tetor 2018 (MIA) - Financat publike janë transparente, borxhi publik është nën kontroll, ndë... më tepër...

BB: Ekonomia e Maqedonisë po rikuperohet, lëvizjet pozitive varen prej proceseve reformuese

BB: Ekonomia e Maqedonisë po rikuperohet, lëvizjet pozitive varen prej proceseve reformuese

Shkup, 4 tetor 2018 (MIA) - Ekonomia e Maqedonisë në mënyrë të konsiderueshme u rikuperua në vitin 2... më tepër...

BB: Ekonomia e Maqedonisë po rikuperohet, lëvizjet pozitive varen prej proceseve reformuese

BB: Ekonomia e Maqedonisë po rikuperohet, lëvizjet pozitive varen prej proceseve reformuese

Shkup, 4 tetor 2018 (MIA) - Ekonomia e Maqedonisë në mënyrë të konsiderueshme u rikuperua në vitin 2... më tepër...

Mozaik

Arda Turan përballet me 12,5 vite burg për sulm ndaj këngëtarit Berkaj Shahin

Prokuroria e Stambollit kërkoi dënim me burg prej ...

Familja e yllit të ndjerë Prins i ndalon Trampit t'i përdorë këngët e tij

Familja e yllit të ndjerë të muzikës pop, Prins, k...

Dukesha nga Saseks është shtatzënë

Princi britanik Hari dhe bashkëshortja e tij, duke...

Martesë e re në familjen mbretërore britanike

Princesha Juxhinia, mbesa e mbretëreshës Elizabeta...

Libri kthehet në bibliotekë pas 84 vitesh

Një burrë nga Luiziana i ka shpëtuar një gjobe të ...