• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 22 Gusht 2018, 

Telekomunikime

Nuk ka pritje në vendkalimin kufitar "Bogorodicë"

Nuk ka pritje në vendkalimin kufitar "Bogorodicë"

Gjevegjeli, 5 gusht 2018 (MIA) - Vetëm dhjetë minuta sot paradite është pritur në vendkalimin kufita... më tepër...

 
Transporti publik në Shkup i lirë, por pa mundësi për zgjedhje

Transporti publik në Shkup i lirë, por pa mundësi për zgjedhje

Shkup, 5 gusht 2018 (MIA) - Me çmim prej 35 denarë apo 0,6 euro për një vozitje në një drejtim, tran... më tepër...

Analizë: Fejsbuk përdorin 23 ministra në Qeveri, 14 janë aktivë në Tuiter dhe Instragram

Analizë: Fejsbuk përdorin 23 ministra në Qeveri, 14 janë aktivë në Tuiter dhe Instragram

Shkup, 30 korrik 2018 (MIA) - Njëzet e tre nga gjithsej 26 ministra në Qeverinë e Republikës së Maqe... më tepër...

KRSKRR: Vozitësit të mos nisen në rrugë të lodhur

KRSKRR: Vozitësit të mos nisen në rrugë të lodhur

Shkup, 27 korrik 2018 (MIA) - Lodhja konsiderohet si një nga pesë shkaqet fatale për fatkeqësi në ko... më tepër...

Bajram Rexhepi, drejtor i Resurseve Energjetike të Maqedonisë (REM)

Bajram Rexhepi, drejtor i Resurseve Energjetike të Maqedonisë (REM)

Shkup, 27 korrik 2018 (MIA) - Se si definitivisht do të shkojë traseja për aksin e gazit nga Shkupi ... më tepër...

Tetë të lënduar në dhjetëra aksidente në Shkup

Tetë të lënduar në dhjetëra aksidente në Shkup

Shkup, 26 korrik 2018 (MIA) - Tetë persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në gjashtë nga gjiths... më tepër...

Komunikacioni afër Mamutçevës po zhvillohet në mënyrë aletarnative

Komunikacioni afër Mamutçevës po zhvillohet në mënyrë aletarnative

Shkup, 23 korrik 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugën Veles - Shtip pasdite po zhvillohet në mënyrë ... më tepër...

Në "Bogorodicë" pritet  10 minuta për hyrje dhe dalje nga shteti

Në "Bogorodicë" pritet 10 minuta për hyrje dhe dalje nga shteti

Gjevgjeli, 22 korrik 2018 (MIA) - Në vendkalimin kufitar Bogorodicë për momentin nuk ka turmë të mad... më tepër...

Me vendosjen e automjetit në të cilin e humbën jetën dy persona do të ngritet vetëdija për pjesëmarrje me përgjegjësi në komunikacion

Me vendosjen e automjetit në të cilin e humbën jetën dy persona do të ngritet vetëdija për pjesëmarrje me përgjegjësi në komunikacion

Shkup, 22 korrik 2018 (MIA) - Me vendosjen e automjetit të thyer në Parkun e qytetit në Shkup dhe po... më tepër...

Është ndërprerë komunikacioni në rrugën Ohër - Kërçovë për shkak një aksidenti trafiku

Është ndërprerë komunikacioni në rrugën Ohër - Kërçovë për shkak një aksidenti trafiku

Shkup, 20 korrik 2018 (MIA) - Komunikacioni në aksin rrugor Ohër - Kërçovë është ndërprerë për të gj... më tepër...

Pesë shoferë me lëndime të rënda dhe 12  më pak të lënduar në aksidentet në Shkup

Pesë shoferë me lëndime të rënda dhe 12 më pak të lënduar në aksidentet në Shkup

Shkup, 19 korrik 2018 (MIA) - Pesë persona kanë marrë lëndime të rënda trupore në katër prej gjithse... më tepër...

Në ndërprerje trafiku në rrugën rajonale Gradsko - Prilep

Në ndërprerje trafiku në rrugën rajonale Gradsko - Prilep

Shkup, 10 korrik (MIA) - Trafiku në rrugën rajonale Gradsko - Prilep afër tunelit Farish nga ora 17.... më tepër...

Rritet intensiteti i komunikacionit në Evzoni, por edhe në vend

Rritet intensiteti i komunikacionit në Evzoni, por edhe në vend

Shkup, 9 korrik 2018 (MIA) - Në kufirin midis Greqisë dhe Maqedonisë, në vendkalimin kufitar Evzoni ... më tepër...

Regjim i përkohshëm qarkullimi në bul. "Brigada kosovaro-maqedonase"

Regjim i përkohshëm qarkullimi në bul. "Brigada kosovaro-maqedonase"

Shkup, 3 korrik 2018 (MIA) - Regjim i përkohshëm i qarkullimit në bul. "Brigada kosovaro-maqedonase"... më tepër...

Motoristët dhe qyteti i Shkupit në grup punues do të merren vesh për rregullimin e parkimit të motorëve

Motoristët dhe qyteti i Shkupit në grup punues do të merren vesh për rregullimin e parkimit të motorëve

Shkup, 1 korrik 2018 (MIA) - Motoristët dhe qyteti i Shkupit do të formojnë grup pune për tejkalimin... më tepër...

Trafiku zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të lagështa

Trafiku zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Trafiku nëpër rrugët shtetërore zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë të... më tepër...

Aksident zhinxhiror në afërsi të stacionit hekurudhor në Shkup

Aksident zhinxhiror në afërsi të stacionit hekurudhor në Shkup

Shkup, 17 maj 2018 (MIA) - Një aksident rrugor zinxhiror të gjashtë automjeteve ndodhi sot paradite ... më tepër...

Mozaik

Në Gjermani ka rënë breshëri më i madh i regjistruar deri tani në Evropë

Breshëri më i madh që dikur ka rënë në Evropë, ësh...

Një fëmijë dyvjeçar pi nga 40 cigare në ditë

Një dyvjeçar nga Indonezia është bërë i varur nga ...

NASA më në fund e lansoi sondën solare "Parker" (VIDEO)

Pas disa anulimeve, Aeronautika Kombëtare Amerikan...

Majkëll Mur: Tramp është presidenti i fundit

Regjisori amerikan Majkëll Mur publikoi trajler pë...

Destinacione nga Japonia deri në Norvegji në të cilat është e ndaluar të vdesësh

Ndoshta mendoni se ligjet e logjikës dhe fizikës n...