Energji

Në korrik 70,4 për qind e energjisë elektrike ka qenë prodhim vendor

Në korrik 70,4 për qind e energjisë elektrike ka qenë prodhim vendor

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Në korrik të këtij viti në Maqedoni u shpenzuan 549.423 MWh energji e... më tepër...

 
Po modernizohet trafostacioni "Dubrovë", investimi 4,6 milionë euro

Po modernizohet trafostacioni "Dubrovë", investimi 4,6 milionë euro

Negotinë, 24 shtator 2018 (MIA) - MEPSO filloi me modernizimin e stacionit transformator "Dubrovë" ,... më tepër...

Me grant britanik deri në strategji të re për energjetikë

Me grant britanik deri në strategji të re për energjetikë

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Me grant britanik prej rreth 780.000 stërlinave Maqedonia do të harto... më tepër...

Gazsjellësi nëpër Vodno për ekspertët në vend të duhur, për organizatat qytetare heqje e mushkërive për Shkupin

Gazsjellësi nëpër Vodno për ekspertët në vend të duhur, për organizatat qytetare heqje e mushkërive për Shkupin

Shkup, 18 shtator 2018 (MIA) - Ndërtimi i gazsjellësit magjistral nga Shkupi drejt Gostivarit me aks... më tepër...

Bekteshi: Përmes Furnizuesit Universal u mundësojmë bizneseve dhe amvisërive energji më të lirë elektrike (video)

Bekteshi: Përmes Furnizuesit Universal u mundësojmë bizneseve dhe amvisërive energji më të lirë elektrike (video)

Shkup, 17 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe zëvendëskryeministri për ç... më tepër...

Qeveria do të shpallë tender për furnitorët universal me energji për amvisëri (video)

Qeveria do të shpallë tender për furnitorët universal me energji për amvisëri (video)

Shkup, 17 shtator 2018 (MIA) - Tender për zgjedhjen e furnitorët  universal me energji elektrike për... më tepër...

Rritet çmimi i derivateve nga gjysmë deri 1,5 denarë

Rritet çmimi i derivateve nga gjysmë deri 1,5 denarë

Shkup, 17 shtator 2018 (MIA) - Çmimet e derivateve prej sot në mesnatë do të rriten prej gjysmë deri... më tepër...

Sot çmim i ri i derivateve

Sot çmim i ri i derivateve

Shkup, 17 shtator 2018 (MIA) - Komisioni Rregullator për Energjetikë në seancën e sotme duhet të mar... më tepër...

ELEM shiti tepricë të energjisë elektrike për 6,56 milionë euro

ELEM shiti tepricë të energjisë elektrike për 6,56 milionë euro

Shkup, 13 shtator 2018 (MIA) - SHA "Elektranat e Maqedonisë" të premten në ankand и shiti 99.400 meg... më tepër...

Në Shkup është rritur interesi për kyçje falas të ngrohjes globale

Në Shkup është rritur interesi për kyçje falas të ngrohjes globale

Shkup, 13 shtator 2018 (MIA) - Tek shkupjanët ka gjithnjë e më shumë interes për kyçje falas në sist... më tepër...

Derivatet shtrenjtohen nga një deri në 1,5 denarë

Derivatet shtrenjtohen nga një deri në 1,5 denarë

Shkup, 3 shtator 2018 (MIA) - Çmimi me pakicë i benzinave dhe dizelit nga sonte në mesnatë shtrenjto... më tepër...

Bekteshi propozon rritje të tarifave për koncesionerët e minierave

Bekteshi propozon rritje të tarifave për koncesionerët e minierave

Shkup, 31 gusht 2018 (MIA) - Ministria e Ekonomisë propozon të rriten tarifat që duhet t'i paguajnë ... më tepër...

KRRE do të mbajë dy seanca përgatitore

KRRE do të mbajë dy seanca përgatitore

Shkup, 30 gusht 2018 (MIA) - Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot do të mbajë dy seanca ... më tepër...

EVN do të jetë kompetente për kyçjen e shfrytëzuesve të rinj edhe pas liberalizimit të tregut të rrymës

EVN do të jetë kompetente për kyçjen e shfrytëzuesve të rinj edhe pas liberalizimit të tregut të rrymës

Shkup, 29 gusht 2018 (MIA) - EVN elektrodistribuimi edhe pas liberalizimit të plotë të tregut të ene... më tepër...

Angjushev: Punojmë për të siguruar të ardhme të qëndrueshme të REK Bitola

Angjushev: Punojmë për të siguruar të ardhme të qëndrueshme të REK Bitola

Manastir, 29 gusht 2018 (MIA) - Punojmë me përkushtim që të sigurojmë të ardhme të qëndrueshme dhe t... më tepër...

SHA ELEM nënshkroi katër memorandume për bashkëpunim me shkolla profesionale dhe me fakultete nga Manastiri

SHA ELEM nënshkroi katër memorandume për bashkëpunim me shkolla profesionale dhe me fakultete nga Manastiri

Manastir, 27 gusht 2018 (MIA) - SHA ELEM nënshkroi katër memorandume për bashkëpunim me katër shkoll... më tepër...

GES këto ditë do të kërkojë licencë për kryerje të veprimtarisë

GES këto ditë do të kërkojë licencë për kryerje të veprimtarisë

Shkup, 27 gusht 2018 (MIA) -  Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov pret deri në fund të muaj... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...