Republikë

Tevdovski: BE-ja investon në projekte për përmirësim të shërbimeve në komunat

Tevdovski: BE-ja  investon në projekte për përmirësim të shërbimeve në komunat

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Komunat duhet të investojnë që qytetarët të marrin shërbime më të mir... më tepër...

 
Nënshkruhet Marrëveshje për bashkëpunimin ndërkufitar me të cilin Rosomani bëhet me qendër turizmi

Nënshkruhet Marrëveshje për bashkëpunimin ndërkufitar me të cilin Rosomani bëhet me qendër turizmi

Rosoman, 25 shtator 2018 (MIA) - Fondacioni "Rruga e verës së Tikveshit" nga Kavadari, komuna e Roso... më tepër...

Padi penale për kërcënuesin e kryetarit të Komunës së Kumanovës

Padi penale për kërcënuesin e kryetarit të Komunës së Kumanovës

Shkup, 25 shtator 2018 (MIA) - Padi penale për kërcënim ndaj kryetarit të Komunës së Kumanovës, Maks... më tepër...

Dhjetëra intervenime të zjarrfikësve në Kumanovë gjatë ditës së djeshme

Dhjetëra intervenime të zjarrfikësve në Kumanovë gjatë ditës së djeshme

Kumanovë, 25 shtator 2018 (MIA) - Era e fuqishme që e përfshiu dje rajonin e Kumanovës shkaktoi disa... më tepër...

Zhbogar: Ohri duhet të përdorë më tepër mjete nga fondet parainkuadruese për zhvillimin e turizmit

Zhbogar: Ohri duhet të përdorë më tepër mjete nga fondet parainkuadruese për zhvillimin e turizmit

Ohër, 24 shtator 2018 (MIA) - Rreth 18 milionë euro nga fondet parainkuadruese të BE për mbështetjen... më tepër...

Në Dibër për të votuar janë paraqitur 27 të sëmurë dhe persona me probleme shëndetësore

Në Dibër për të votuar janë paraqitur 27 të sëmurë dhe persona me probleme shëndetësore

Dibër, 24 shtator 2018 (MIA) - Në komunën e Dibrës, për të votuar në referendumin e ardhshëm janë pa... më tepër...

Dibër, Qendra e Zhupës dhe Reka dhjetë orë pa energji elektrike

Dibër, Qendra e Zhupës dhe Reka dhjetë orë pa energji elektrike

Dibër, 24 shtator 2018 (MIA) - I gjithë rajoni konsumator i Dibrës i cili i përfshin komunat Dibër, ... më tepër...

Komuna e Çairit me biçikleta shënon Javën Evropiane të Mobilitetit

Komuna e Çairit me biçikleta shënon Javën Evropiane të Mobilitetit

Shkup, 22 shtator 2018 (MIA) - Çdo ditë e më tepër Çairi po promovon vlera evropiane. Padyshim se vl... më tepër...

Shekerinska dhe Zhbogar e shënuan fillimin e "Pastërmajliadës" së Shtipit

Shekerinska dhe Zhbogar e shënuan fillimin e "Pastërmajliadës" së Shtipit

Shtip, 21 shtator 2018 (MIA) - Me prerjen e pastërmajlisë gjigante filloi edicioni i 12-të i "Pastër... më tepër...

Marrëveshje për bashkëfinancim të granteve për bashkëpunim ndërkufitar midis Maqedonisë dhe Greqisë

Marrëveshje për bashkëfinancim të granteve për bashkëpunim ndërkufitar midis Maqedonisë dhe Greqisë

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Në Qeveri sot u nënshkruan marrëveshje për bashkëfinancim kombëtar të... më tepër...

Nesër afati i fundit për paraqitjen e personave të sëmurë dhe pamundur për votim në kushte shtëpiake

Nesër afati i fundit për paraqitjen e personave të sëmurë dhe pamundur për votim në kushte shtëpiake

Kërçovë, 21 shtator 2018 (MIA) - Komisioni komunal zgjedhor në Kërçovë është plotësisht i gatshëm pë... më tepër...

Marrëveshje për projekte për bashkëpunim ndërkufitar me Greqinë

Marrëveshje për projekte për bashkëpunim ndërkufitar me Greqinë

Shkup, 21 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Suhejl Fazliu sot do t'i nënshkruajë... më tepër...

Teuta Arifi takon kryebashkiakun e Tiranës Erion Veliajn

Teuta Arifi takon kryebashkiakun e Tiranës Erion Veliajn

Tetovë, 20 shtator 2018 (MIA) - Kryetarja e  Komunës së Tetovës Teuta Arifi sot ka qëndruar në Tiran... më tepër...

BE-ja i ndan 10 milionë euro për përforcimin e bashkëpunimit midis vetëqeverisjes lokale dhe OJQ-ve të Ballkanit Perëndimor

BE-ja i ndan 10 milionë euro për përforcimin e bashkëpunimit midis vetëqeverisjes lokale dhe OJQ-ve të Ballkanit Perëndimor

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Përforcim i kapaciteteve të administratës lokale dhe të sektorit civi... më tepër...

Konferencë për promovimin e demokracisë lokale në Ballkanin Perëndimor

Konferencë për promovimin e demokracisë lokale në Ballkanin Perëndimor

Shkup, 20 shtator 2018 (MIA) - Ministri për Vetëqeverisje Lokale, Suhejl Fazliu sot në Shkup do ta h... më tepër...

Kërçova me sinjalizim të ri horizontal rrugor

Kërçova me sinjalizim të ri horizontal rrugor

Kërçovë, 19 shtator 2018 (MIA) - Komuna e Kërçovës këto ditë po punon intensivisht në vendosjen e si... më tepër...

Konferencë për përmirësimin e menaxhimit komunal

Konferencë për përmirësimin e menaxhimit komunal

Shkup, 19 shtator 2018 (MIA) - Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Suhejl Fazliu sot do të marrë pjesë... më tepër...

Mozaik

Shitet shtëpia e modës "Versaçe"

Gazeta italiane "Koriere dela sera" sot kumtoi se ...

NASA zbuloi dy planete të reja

Vetëm pesë muaj pas nisjes, teleskopi orbital i NA...

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin 2019

Maqedonia e konfirmoi pjesëmarrjen në Eurovizionin...

Në Las Vegas hapet muzeu i marihuanës

Muzeu i marihuanës sot do të hapet në "qytetin e m...

Në Hënë ndodhet një njeri i varrosur

Në Hënë ka shumë "mbeturina" nga njerëzit që e kan...