• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Korrik 2018, 

Botë

KE: Shqipëria ta zvogëlojë borxhin publik

KE: Shqipëria ta zvogëlojë borxhin publik

Tiranë, 22 korrik 2018 (MIA) - Komisioni Evropian e këshillon  Qeverinë shqiptare ta vazhdojë politi... më tepër...

 
Në Buenos Aires fillon takimi i ministrave të Financave dhe guvernatorëve të bankave qendrore të G-20

Në Buenos Aires fillon takimi i ministrave të Financave dhe guvernatorëve të bankave qendrore të G-20

Buenos Aires, 21 korrik  2018 (MIA) -  Në kryeqytetin e Argjentinës sot fillon takimi i ministrave t... më tepër...

Ukraina dhe Turqia bashkë do ta zhvillojnë avionin transportues An-188

Ukraina dhe Turqia bashkë do ta zhvillojnë avionin transportues An-188

Stamboll 20 korrik 2018 (MIA) - Ukraina dhe Turqia janë në negociata për prodhim të përbashkët të ae... më tepër...

Gjiganti medial amerikan "Komkast" do ta blejë televizionin britanik "Skaj"

Gjiganti medial amerikan "Komkast" do ta blejë televizionin britanik "Skaj"

Uashington, 20 korrik 2018 (MIA) - Gjiganti medial amerikan "Komkast" hoqi dorë nga planet për ndërm... më tepër...

KE: Shqipëria me rritjen më të lartë ekonomike ndër vite

KE: Shqipëria me rritjen më të lartë ekonomike ndër vite

Tiranë, 19 korrik 2018 (MIA) - Komisioni Evropian në një raport të publikuar së fundmi për vendet ka... më tepër...

KESH me prodhimtari rekorde dhe të hyra nga energjia elektrike

KESH me prodhimtari rekorde dhe të hyra nga energjia elektrike

Tiranë, 19 korrik 2018 (MIA) - Hidrologjia jashtëzakonisht e favorshme e kaskadës së lumit Drin mund... më tepër...

Themeluesi i Amazon, Xhef Bezos është njeriu më i pasur në botë

Themeluesi i Amazon, Xhef Bezos është njeriu më i pasur në botë

Sietëll, 17 korrik 2018 (MIA) - Themeluesi i kompanisë amerikane "Amazon", Xhef Bezos (54) u bë njer... më tepër...

Në Shqipëri është vërejtur rritje e remitancave nga vendet e huaja

Në Shqipëri është vërejtur rritje e remitancave nga vendet e huaja

Tiranë, 17 korrik 2018 (MIA) - Emigrantët shqiptarë në tremujorin e parë të vitit, familjeve të tyre... më tepër...

Ekonomia e Shqipërisë me rritje rekorde prej 4,45 për qind në tremujorin e parë

Ekonomia e Shqipërisë me rritje rekorde prej 4,45 për qind në tremujorin e parë

Tiranë, 15 korrik 2018 (MIA) - Bruto Prodhimi Vendor (BPV) në Shqipëri në tremujorin e parë të këtij... më tepër...

Forbs: Kajli Xhener milionerja më e re

Forbs: Kajli Xhener milionerja më e re

Uashington, 13 korrik 2018 (MIA) - Kajli Xhener, me markën e saj "Kajli kozmetik", vlera e së cilës ... më tepër...

ESM akordoi pagesën e këstit të fundit nga programi për shpëtim të Greqisë

ESM akordoi pagesën e këstit të fundit nga programi për shpëtim të Greqisë

Athinë, 13 korrik 2018 (MIA) - Këshilli i drejtorëve të Mekanizimit Evropian për Stabilitet (ESM) ak... më tepër...

Uashingtoni paralajmëron dogana të reja për Kinën

Uashingtoni paralajmëron dogana të reja për Kinën

Uashington, 11 korrik 2018 (MIA) - SHBA-ja përgatiti listë të re me mallra kineze në vlerë prej 200 ... më tepër...

Serbia mori 5,5 milion euro për hekurudhën Nish - kufiri i Maqedonisë

Serbia mori 5,5 milion euro për hekurudhën Nish - kufiri i Maqedonisë

Beograd, 10 korrik 2018 (MIA) - Korniza investuese për Ballkanin Perëndimor (WBIF) do ta përkrahë Se... më tepër...

OPEK: Nuk mundet vetëm ne të jemi përgjegjës për problemet në industrinë e naftës

OPEK: Nuk mundet vetëm ne të jemi përgjegjës për problemet në industrinë e naftës

Vjenë, 10 korrik 2018 (MIA) - Organizata e vendeve eksportuese të naftës (PEK) mbrohet prej kërkesav... më tepër...

Ulet çmimi i naftës në tregjet botërore

Ulet çmimi i naftës në tregjet botërore

Londër, 9 korrik 2018 (MIA) - Në tregjet botërore çmimi i naftës javën e kaluar u zvogëlua, pas dy j... më tepër...

Në Bosnjë prodhime kineze janë tërhequr nga shitja

Në Bosnjë prodhime kineze janë tërhequr nga shitja

Sarajevë, 9 korrik 2018 (MIA) - Gjashtë lloje të prodhimeve janë tërhequr nga tregu në Bosnjë e Herc... më tepër...

Hotelet në Turqi maksimalisht të mbushura, 120 hotele deri në fund të vitit

Hotelet në Turqi maksimalisht të mbushura, 120 hotele deri në fund të vitit

Ankara, 6 korrik 2018 (MIA) - Në prag të sezonit turistik veror, hotelet në Turqi punojnë me kapacit... më tepër...