• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 19 Shtator 2018, 

Kalendari islamik

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 9 gusht  2018 (MIA) - Sot është е enjte, 9 gusht 2018, dita e 221-të e vitit. Deri në fund të... më tepër...

 
Kalendari islamik

Kalendari islamik

15 qershor 2018 Sot është Dita e Fitër Bajramit Namazi i Fitër Bajramit është falur në orën 05:38 ... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 14 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 4... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 13 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 4... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 12 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 4... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 11 qershor 2018 Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 42... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 8 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 43... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 7 qershor 2018 Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 44 ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Sot është e mërkurë, 6 qershor 2018, dita e 157-të e vitit. Deri në fu... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 6 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 45... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 5 qershor 2018 Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 45 ... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 4 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 46... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 3 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 48... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 2 qershor 2018  Në Shkup,  koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 4... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 1 qershor 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 49... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 31 maj 2018  Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku)  është në orën 02 e 50 m... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 30 maj 2018  Në Shkup,  koha e syfyrit (imsaku) është në orën 02 e 51 m... më tepër...