• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Shkup

Shilegov u takua me gazetarë të rajonit për promovimin e turizmit

Shilegov u takua me gazetarë të rajonit për promovimin e turizmit

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov sot u takua me gazetarë ... më tepër...

 
Këtë fundjavë në Shkup 16 aksidente, një person është lënduar më rëndë

Këtë fundjavë në Shkup 16 aksidente, një person është lënduar më rëndë

Shkup, 9 nëntor 2017 (MIA) - Shtatëmbëdhjetë persona janë lënduar më lehtë dhe një më rëndë nga gjit... më tepër...

Spërkatje kundër mushkonjave në Shkup ndoshta fundjavën e ardhshme

Spërkatje kundër mushkonjave në Shkup ndoshta fundjavën e ardhshme

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Në Shkup fundjavën e ardhshme do të duhej të spërkatet kundër mushkon... më tepër...

Hapet rruga e re midis Sarajit dhe Rashçes

Hapet rruga e re midis Sarajit dhe Rashçes

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit sot mori pjesë në hapjen për qarkullim ... më tepër...

Në Shkup janë sanksionuar 65 shoferë për vozitje të shpejtë

Në Shkup janë sanksionuar 65 shoferë për vozitje të shpejtë

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) -  Gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e Shkupit mbi shpejtësinë e leju... më tepër...

Sanohen pasojat nga moti i keq në Shkup

Sanohen pasojat nga moti i keq në Shkup

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Pas motit të keq që e përfshiu Shkupin, nënkalimi në rrugën "Jordan M... më tepër...

Autobusët e NPQ Shkup të premten do të qarkullojnë sipas orarit veror të ditës së diel

Autobusët e NPQ Shkup të premten do të qarkullojnë sipas orarit veror të ditës së diel

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Autobusët e NPQ Shkup të premten do të qarkullojnë sipas itinerarit v... më tepër...

Ndërtim i infrastrukturës për mbledhjen e ujërave të zeza në Shkup

Ndërtim i infrastrukturës për mbledhjen e ujërave të zeza në Shkup

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Në lagjen Lisiçe e Re në komunën e Aerodromit sot do të fillojnë punë... më tepër...

Njëzet e shtatë të lënduar në fatkeqësi komunikacioni në Shkup gjatë fundjavës

Njëzet e shtatë të lënduar në fatkeqësi komunikacioni në Shkup gjatë fundjavës

Shkup, 11 qershor 2018 (MIA) - Njëzet e shtatë persona janë lënduar, prej të cilëve dy më rëndë në 1... më tepër...

Një pjesë e Karposhit dhe fshatrave Çajlane dhe Brazda nesër pa energji elektrike

Një pjesë e Karposhit dhe fshatrave Çajlane dhe Brazda nesër pa energji elektrike

Shkup, 11 qershor 2018 (MIA) - Konsumatorët e fshatit Çajlane në komunën e Sarajit nesër nga ora 09:... më tepër...

Një pjesë e Karposhit dhe Kisella Vodës nesër pa energji elektrike

Një pjesë e Karposhit dhe Kisella Vodës nesër pa energji elektrike

Shkup, 10 qershor 2018 (MIA) - Një pjesë e Karposhit dhe Kisella Vodës nesër, për një periudhë të ca... më tepër...

Njëqind e njëzet shoferë në Shkup janë sanksionuar për ngasje të shpejtë

Njëqind e njëzet shoferë në Shkup janë sanksionuar për ngasje të shpejtë

Shkup, 8 qershor 2018 (MIA) - Gjithsej 120 shoferë në Shkup ngasin me shpejtësi më të madhe nga e le... më tepër...

Dhjetë milionë denarë subvencione për pastrimin e oxhaqeve

Dhjetë milionë denarë subvencione për pastrimin e oxhaqeve

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Oxhakpastrimi është një biznes fitimprurës, i porositi kryetari i Shku... më tepër...

Orari veror i punës të "City Bus"

Orari veror i punës të "City Bus"

Shkup, 7 qershor 2018 (MIA) - Nga e shtuna fillon orari veror i punës të autobusit panoramik për shë... më tepër...

Shilegov: Është spekulim se do të vendoset parkim zonal në Kisella Vodë, Karposh dhe Gazi Babë

Shilegov: Është spekulim se do të vendoset parkim zonal në Kisella Vodë, Karposh dhe Gazi Babë

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Është spekulim se do të vendoset parkim zonal në komunat Kisella Vodë,... më tepër...

Qendra Ekspozuese për energji elektrike "Matka" pjesë e ofertës turistike të Shkupit

Qendra Ekspozuese për energji elektrike "Matka" pjesë e ofertës turistike të Shkupit

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Qendra Ekspozuese për energji elektrike "Matka" nga sot e pasuron zyrt... më tepër...

Akua parku i Shkupit e fillon sezonin veror të shtunën

Akua parku i Shkupit e fillon sezonin veror të shtunën

Shkup, 6 qershor 2018 (MIA) - Vip Akua parku i cili punon në kuadër të QS "Boris Trajkovski" e fillo... më tepër...