• A-
  • A
  • A+
E hënë, 18 Qershor 2018, 

Maqedoni

Vazhdojnë protestat para Kuvendit

Vazhdojnë protestat para Kuvendit

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Qytetarë edhe sonte u mblodhën para ndërtesës të Kuvendit të Republik... më tepër...

 
Komisioni Evropian bën thirrje për protesta të qeta për emrin

Komisioni Evropian bën thirrje për protesta të qeta për emrin

Bruksel, 18 qershor 2018 (MIA) - Zëdhënësja e Bashkimit Evropian Maja Koçijançiç, në një deklaratë p... më tepër...

Dimitrov: Fokusi politik i BE-së në rajon nuk duhet të jetë i margjinalizuar

Dimitrov: Fokusi politik i BE-së në rajon nuk duhet të jetë i margjinalizuar

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot në Sofje theksoi se... më tepër...

Sanakopulos: Marrëveshja nuk mund të ndikojë që fqinjët të vetpërcaktohen si maqedonas

Sanakopulos: Marrëveshja nuk mund të ndikojë që fqinjët të vetpërcaktohen si maqedonas

Athinë, 18 qershor 2018 (MIA) - Sipas vetë fqinjëve dhe sipas asaj se si vetëpërcaktohen, thonë se j... më tepër...

Shtypi grek për nënshkrimin e Marrëveshjes në Prespë

Shtypi grek për nënshkrimin e Marrëveshjes në Prespë

Athinë, 18 qershor 2018 (MIA) - Si edhe gjatë ditëve të kaluara, Marrëveshja mes Maqedonisë dhe Greq... më tepër...

MPB publikoi video nga protestat e dhunshme para Kuvendit (video)

MPB publikoi video nga protestat e dhunshme para Kuvendit (video)

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme sot pasdite publikoi video nga protes... më tepër...

Gjermania: Forcat politike në të dy vendet ta mbështesin marrëveshjen

Gjermania: Forcat politike në të dy vendet ta mbështesin marrëveshjen

Berlin, 18 qershor 2018 (MIA) - Qeveria gjermane e përshëndetë marrëveshjen mes Athinës dhe Shkupit ... më tepër...

Marrëveshja për emrin në procedurë kuvendore

Marrëveshja për emrin në procedurë kuvendore

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi për ne... më tepër...

SHGM i dënon sulmet fizike të gazetarëve dhe kameramanëve në protestën e djeshme

SHGM i dënon sulmet fizike të gazetarëve dhe kameramanëve në protestën e djeshme

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) i dënon ashpër sulmet fizik... më tepër...

Ministri i arsimit Ademi u takua me kryetarin e Likovës Arifi

Ministri i arsimit Ademi u takua me kryetarin e Likovës Arifi

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Ministri i arsimit dhe shkencës Arbër Ademi sot realizoi takim me kry... më tepër...

Shilegov u takua me gazetarë të rajonit për promovimin e turizmit

Shilegov u takua me gazetarë të rajonit për promovimin e turizmit

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov sot u takua me gazetarë ... më tepër...

Qeveria e dënon fjalorin e urrejtjes dhe thirrjet për dhunë nga ngjarjet e djeshme

Qeveria e dënon fjalorin e urrejtjes dhe thirrjet për dhunë nga ngjarjet e djeshme

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë e dënon mjaft ashpër dhunën, fjalo... më tepër...

Guteresh: Zaev dhe Cipras firmosën marrëveshje historike

Guteresh: Zaev dhe Cipras firmosën marrëveshje historike

Nju Jork, 18 qershor 2018 (MIA) - Sekretari gjeneral i KB-së Antonio Guteresh nëpërmjet Tuiterit e p... më tepër...

Prokuroria i ndriçon rastet e dhunës para Kuvendit

Prokuroria i ndriçon rastet e dhunës para Kuvendit

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme gjatë protestave të djeshme para Kuve... më tepër...

Koxias: Ata të cilët protestojnë i mirëpresin fqinjët si klientë dhe myshterinj

Koxias: Ata të cilët protestojnë i mirëpresin fqinjët si klientë dhe myshterinj

Athinë, 18 qershor 2018 (MIA) - Marrëveshje pa kompromis ka vetëm në kohë lufte, me vendin fqinjë nu... më tepër...

KH: Protestuesit kryen veprime të dhunshme, ndërsa policia ka përdorur sasi të tepruar të materieve kimike

KH: Protestuesit kryen veprime të dhunshme, ndërsa policia ka përdorur sasi të tepruar të materieve kimike

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Qytetarët të cilët ishin pjesë e protestës së djeshme para Kuvendit t... më tepër...

Pavlopulos: Zgjidhje e emrit dhe revizion kushtetues për anëtarësim të IRJM-së në NATO dhe BE

Pavlopulos: Zgjidhje e emrit dhe revizion kushtetues për anëtarësim të IRJM-së në NATO dhe BE

Athinë, 18 qershor 2018 (MIA) - Zgjidhje të emrit që nuk do të përhapë irredentizëm dhe revizion kus... më tepër...